Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Distorsionskontroll

Skapa kopior med minskad perifer distorsion, minska trumdistorsion i bilder tagna med vidvinkelobjektiv eller nålkuddeförvrängning i bilder tagna med teleobjektiv.

  • Om kameran upptäcker distorsion kan den välja mellan [ Auto ] och [ Manual ]. Välj [ Auto ] för att låta kameran korrigera distorsion automatiskt.
  • Om kameran inte kan upptäcka distorsion är det enda tillgängliga alternativet [ Manuell ]. Välj [ Manuell ] för att minska förvrängningen manuellt.
  • Observera att [ Manuell ] måste användas med kopior som skapats med alternativet [ Auto ] och med foton tagna med alternativet [ Auto distortion control ] i fototagningsmenyn.
  • När [ Manuell ] är valt kan effekten förhandsgranskas i displayen. För att se den oredigerade bilden, tryck och håll ned DISP- knappen.
  • Tryck på 1 för att minska nålkuddeförvrängning, 3 för att minska trumförvrängning. Tryck på J för att spara ändringarna och återgå till föregående display.
  • Tryck på J för att spara den retuscherade kopian.

Varning: Distorsionskontroll

Observera att större mängder distorsionskontroll resulterar i att fler av kanterna beskärs.