Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Spela in N-Log-video

Loggregistrering använder ljusnivåer digitaliserade via en loggfunktion. För att aktivera logginspelning med Nikon unika "N-Log"-loggfunktion, välj [ N-RAW 12-bitars (NEV) ] , [ ProRes RAW HQ 12-bitars (MOV) ] , [ ProRes 422 HQ 10-bitars ( MOV) ], eller [ H.265 10-bitars (MOV) ] för [ Videofiltyp ] i videoinspelningsmenyn och välj [ N-Log ] som tonläge. Välj N‑Log för att bevara detaljer i högdagrar och skuggor och undvika övermättade färger när du spelar in videor.

 • n visas i fotograferingsdisplayen.
 • Det dynamiska omfånget för videor tagna med [ H.265 10-bitars (MOV) ] valt för [ Videofiltyp ] och ISO-känsligheten inställd så lågt som möjligt (ISO 800) är 12 steg (1300%).
 • N-Log-inspelning är avsedd för filmer som kommer att bearbetas med färggradering efter produktion. Färggradering kan användas för att uppnå flera effekter från en enda sekvens genom att bearbeta den på olika sätt.
 • Kompatibel programvara från tredje part krävs för färggradering.
 • Genom att använda N-Log 3D LUTs under färggradering produceras video som visas vackert på monitorer som är kompatibla med Rec. 709.

Varningar: N-Log Video

 • Det lägsta tillgängliga värdet för alternativen [ ISO-känslighetsinställningar ] > [ Maximal känslighet ] i videoinspelningsmenyn är ISO 1600.
 • Det lägsta tillgängliga värdet för [ ISO-känslighetsinställningar ] > [ ISO-känslighet (läge M) ] i videoinspelningsmenyn är ISO 800.
 • ISO-känsligheter på Hi 0.3 till Hi 2.0 är inte tillgängliga.
 • [ Ställ in Picture Control ], [ Active D-Lighting ], [ High ISO NR ], [ Hudmjukning ] och [ Porträttintrycksbalans ] är inte tillgängliga i videoinspelningsmenyn.
 • Displayen på monitorn kan flimra eller verka kornig.
 • Kameran kan ha problem med att fokusera med autofokus men detta tyder inte på något fel.

Visa Assist

Du kan upptäcka att förhandsgranskningen i fotograferingsdisplayen under N-Log-inspelning saknar kontrast. Om du väljer [ ON ] för anpassad inställning g11 [ View assist ] förenklas färgerna för förbättrad kontrast.

 • p visas i fotograferingsfönstret.
 • Färgerna i de faktiska inspelade bilderna påverkas inte.
 • Kontrasten förbättras också när N-Log-bilder visas på kameran.