Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

TV-apparater

  • När du har ställt in TV:n till HDMI ingångskanalen, sätt på kameran och tryck på K knappen för att visa bilder på TV-skärmen.
  • Ljuduppspelningsvolymen kan justeras med kontrollerna på TV:n. Kamerakontroller kan inte användas.
  • Om kameran är ihopkopplad med en smart enhet som kör SnapBridge -appen kan enheten användas för att fjärrstyra uppspelningen medan kameran är ansluten till en TV. Se SnapBridge onlinehjälp för mer information.
  • Använd en HDMI ingångskontakt som är kompatibel med HDMI 2.1 för att ansluta till tv-apparater som stöder 8K-ingång.

Varning: Wi-Fi och HDMI

Kameran kommer antingen att minska utgångsupplösningen eller stänga av HDMI utgången om den är ansluten till en extern enhet via Wi-Fi med något av följande alternativ valda för bildstorlek/bildhastighet.

  • 4320/30p, 4320/25p eller 4320/24p
  • 2160/120p, 2160/100p, 2160/60p eller 2160/50p

Kameran kommer också att minska utdataupplösningen eller stänga av HDMI utgången om du ansluter till en extern enhet via Wi-Fi medan något av de föregående alternativen är valda.

Wi-Fi och HDMI : Visa och redigera videor

Att ansluta till en annan enhet via Wi-Fi medan du tittar på eller redigerar en video på en extern enhet ansluten via HDMI kan, beroende på bildstorleken/bildhastigheten för videon i fråga, göra att uppspelning eller redigering avslutas.