Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Vibrationsreducering

G -knapp U C fototagningsmeny

Välj om du vill aktivera vibrationsreducering. De tillgängliga alternativen varierar med objektivet.

Alternativ Beskrivning
C [ Vanligt ] Välj för förbättrad vibrationsreducering när du fotograferar statiska motiv.
D [ Sport ] Välj när du fotograferar idrottare och andra motiv som rör sig snabbt och oförutsägbart.
[ Av ] Vibrationsreducering är inaktiverad.

Varningar: Använda vibrationsreducering

  • [ Vibrationsreducering ] kan vara otillgänglig med vissa objektiv.
  • Vi rekommenderar att du väntar på att bilden i displayen har stabiliserats innan du fotograferar.
  • När [ Normal ] väljs för objektiv som stöder vibrationsreducering kan bilden i sökaren vippa innan slutaren utlöses, men detta är en naturlig följd av hur vibrationsreducering utförs och indikerar inte något fel. [ Sport ] eller [ Off ] kan användas om du tycker att rörelsen är distraherande.
  • [ Normal ] eller [ Sport ] rekommenderas för panoreringsbilder. I lägena [ Normal ] och [ Sport ] gäller vibrationsreduktion endast för rörelser som inte är en del av pannan. Om kameran panoreras horisontellt, till exempel, kommer vibrationsreducering endast att tillämpas på vertikala skakningar.
  • [ Normal ] och [ Sport ] rekommenderas också om kameran är monterad på ett stativ eller monopod. Observera dock att [ Av ] kan vara ett bättre val med vissa stativ beroende på fotograferingsförhållandena. Inställningarna kan variera från objektiv till objektiv; konsultera linsdokumentationen för mer information.
  • Om ett F-fattningsobjektiv med en vibrationsreduceringsbrytare är anslutet via en valfri FTZ II / FTZ monteringsadapter, kommer [ Vibrationsreducering] att vara nedtonad och inte tillgänglig. Använd linsomkopplaren för vibrationsreducering.