Izberite prednostno dodeljeno funkcijo, ko je fotoaparat povezan z računalnikom prek USB-ja.

Možnost

Opis

[ Naloži ]

Ko je kamera povezana z računalnikom, zaslon ostane prazen. Monitor se vklopi, ko je sprožilec pritisnjen do polovice, vendar se lahko hitrost nalaganja zmanjša.

[ Streljanje ]

Monitor ostane vklopljen, ko je kamera povezana z računalnikom. Hitrost nalaganja se lahko zmanjša.