Ponastavite vse nastavitve razen [ Jezik ] in [ Časovni pas in datum ] na privzete vrednosti. Ponastavijo se tudi podatki o avtorskih pravicah in drugi vnosi, ki jih ustvarijo uporabniki. Po ponastavitvi nastavitev ni mogoče obnoviti.

Priporočamo, da pred ponastavitvijo shranite nastavitve z možnostjo [ Save/load menu settings ] v nastavitvenem meniju.