Återställ alla inställningar utom [ Språk ] och [ Tidszon och datum ] till standardvärdena. Upphovsrättsinformation och andra användargenererade poster återställs också. Efter återställning kan inställningarna inte återställas.

Vi rekommenderar att du sparar inställningarna med [ Spara/ladda menyinställningar ] i inställningsmenyn innan du utför en återställning.