Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Indstillinger for videobilledområde

Billedområdet for videoer kan vælges ved hjælp af [ Billedområde ] > [ Vælg billedområde ] i videooptagelsesmenuen. Beskæringen, der bruges til at filme video, varierer med den valgte indstilling. Uanset den valgte indstilling er billedformatet 16:9.

 • Vælg [ FX ] for at optage videoer i det, der omtales som " FX -baseret videoformat", [ DX ] for at optage i " DX -baseret videoformat".
 • Billedområdet for videoer optaget med [ N-RAW 12-bit (NEV) ] eller [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ] valgt for [ Videofiltype ] i videooptagelsesmenuen bestemmes af den indstilling, der er valgt for [ Billedstørrelse/billedhastighed ]. Indstillingen valgt for [ Billedområde ] > [ Vælg billedområde ] i videooptagelsesmenuen gælder ikke.
 • Valg af [ DX ] for [ Vælg billedområde ] eller montering af et DX objektiv på kameraet med [ 3840×2160; 120p ], [ 3840×2160; 100p ], [ 1920×1080; 120p ], eller [ 1920×1080; 100p ] valgt for [ Frame size/frame rate ] øger den tilsyneladende brændvidde med ca. 2,3× sammenlignet med FX format.
 • Den aktuelt valgte mulighed vises med et ikon i displayet. Hvis [ TIL ] er valgt for [ Billedområde ] > [ DX beskæringsalarm ] i videooptagelsesmenuen, blinker et billedområdeikon i optagedisplayet, når DX eller 2,3×-beskæring er valgt.

 • Størrelserne på de forskellige afgrøder er vist nedenfor.

  Format Størrelse
  FX -baseret videoformat Ca. 35,9 × 20,2 mm
  DX -baseret videoformat Ca. 23,5 × 13,2 mm
  2,3× Ca. 16,7 × 9,4 mm
 • DX -baseret videoformat vælges automatisk, når et DX objektiv er monteret.
 • Når 7680 × 4320 er valgt som billedstørrelse, er billedområdet fastsat til [ FX ]. Rammestørrelsen ændres til 3840 × 2160, når et DX objektiv er monteret.
 • Hvis du vælger [ ON ] for [ Electronic VR ] i videooptagelsesmenuen, reduceres størrelsen af beskæringen.