Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Optagelsesmenubank

G -knap U C fotooptagelsesmenu

Fotooptagelses- og videooptagelsesmenuindstillinger er gemt i en af fire banker (banker "A" til "D"), der kan vælges ved hjælp af [ Optagelsesmenubank ]. Med de undtagelser, der er nævnt nedenfor, anvendes ændringer af indstillinger, der er foretaget, mens én bank er valgt, ikke på de resterende banker.

 • Ændringer til følgende fotooptagelsesmenuindstillinger gælder for alle banker:

  • [ Udvidede menubanker ]
  • [ Hvidbalance ] forudindstillinger
  • [ Multiple eksponering ]
  • [ Intervaltimer-optagelse ]
  • [ Time-lapse video ]
  • [ Fokusskift-optagelse ]
 • Ændringer til følgende videooptagelsesmenu gælder også for alle banker:

  • [ Udvidede menubanker ]
 • Optagemenubanker kan også redigeres via punktet [ Shooting menu bank ] i videooptagelsesmenuen. Ændringer i fotooptagelsesmenuen gælder i videooptagelsesmenuen og omvendt .

Optagelsesmenubanker

Kontrolpanelet viser den aktuelle menubank ("A", "B", "C" eller "D").

Omdøbning af optagemenubanker

En beskrivende billedtekst kan tilføjes til banknavnet ("A", "B", "C" eller "D") ved at fremhæve banken, trykke på 2 og vælge [ Omdøb ]. Billedtekster kan være op til 20 tegn lange.

Kopiering af optagemenubanker

For at oprette en kopi af en optagemenubank skal du fremhæve banken, trykke på 2 , vælge [ Kopier ] og vælge en destination for kopien.

Gendannelse Standardindstillinger

Du kan gendanne standardindstillingerne for en valgt optagemenubank. For at gøre det skal du fremhæve banken og trykke på O ( Q ); en bekræftelsesdialog vil blive vist. Fremhæv [ Ja ] og tryk på J for at gendanne standardindstillingerne for den valgte bank.

 • Optagelsesmenubanker kan ikke nulstilles, mens en multieksponering er i gang.
 • [ Lagringsmappe ] og [ Manage Picture Control ] nulstilles ikke.