Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Flash-kompensation

Flash kompensation bruges til bevidst at ændre flashudladningen, for eksempel for at ændre motivets lysstyrke i forhold til baggrunden. Flasheffekten kan øges for at få hovedmotivet til at fremstå lysere, reduceret for at forhindre blænding eller på anden måde finjusteres for at give det ønskede resultat.

Justering af flashkompensation

Hold c -knappen nede, og drej det underordnede kommandohjul.

  • Vælg mellem værdier fra −3 til +1 EV.
  • Ved standardindstillinger foretages ændringer af blitzeffekten i trin på 1/3 EV . Størrelsen af stigningen kan vælges ved hjælp af brugerdefineret indstilling b2 [ EV-trin for eksponeringskontrol ].
  • Generelt skal du vælge positive værdier for lysere belysning, negative værdier for at sikre, at motivet ikke er for stærkt oplyst.
  • Ved andre værdier end ±0,0 vises et Y -ikon i optagedisplayet og kontrolpanelet.
  • Flashkompensation kan ses på optagedisplayet og kontrolpanelet ved at trykke på c knappen.

    Overvåge

    Kontrolpanel

  • Normal flasheffekt kan genoprettes ved at indstille flashkompensation til ±0,0. Blitzkompensation nulstilles ikke, når kameraet er slukket.