Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Valg af billeder til upload

Følg nedenstående trin for at vælg det aktuelle billede til upload til en smartenhed, computer eller ftp-server.

 • De i menupunkter, der bruges til at vælge billeder til upload, varierer med typen af tilsluttet enhed:
  • [ Vælg til upload til smartenhed ]: Vises, når kameraet er tilsluttet en smartenhed ved hjælp af [ Opret forbindelse til smartenhed ] i netværksmenuen ( 0 Opret forbindelse til smartenhed ).
  • [ Vælg til upload til computer ]: Vises, når kameraet er tilsluttet en computer ved hjælp af [ Tilslut til computer ] i netværksmenuen ( 0 Tilslut til computer ).
  • [ Vælg til upload (FTP) ]: Vises, når kameraet er tilsluttet en FTP-server ved hjælp af [ Opret forbindelse til FTP-server ] i netværksmenuen ( 0 Opret forbindelse til FTP-server ).
 • Videoer kan ikke vælges til upload, når kameraet er tilsluttet en smartenhed via SnapBridge appen.
 • Den maksimale filstørrelse for videoer, der uploades på anden måde, er 4 GB.
 1. Vælg det ønskede billede, og tryk på i knappen.

 2. Fremhæv [ Vælg til upload til smartenhed ], [ Vælg til upload til computer ] eller [ Vælg til upload (FTP) ], og tryk på J .

  Billeder, der er bestemt til en smartenhed, er markeret med et W ikon, mens billeder, der er bestemt til en computer eller ftp-server, er markeret med s .

Fjernelse af uploadmarkering

Gentag trin 1 og 2 for at fjerne uploadmærkning.