Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

RAW video

" RAW video" refererer til video optaget med [ N-RAW 12-bit (NEV) ] eller [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ] valgt for [ Videofiltype ] i videooptagelsesmenuen.

Forsigtig: Optagelse af RAW -video

Følgende begrænsninger gælder, når [ N-RAW 12-bit (NEV) ] eller [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ] er valgt.

  • ISO-følsomheder på Hi 0.3 til Hi 2.0 er ikke tilgængelige.
  • [ Aktiv D-Lighting ], [ Høj ISO NR ], [ Diffraktionskompensation ] og [ Elektronisk VR ] er ikke tilgængelige i videooptagelsesmenuen.
  • RAW videoer kan ikke redigeres på kameraet.
  • Uanset hvilken indstilling der er valgt for [ HDMI ] > [ Output resolution ] i opsætningsmenuen, er den maksimale outputopløsning 1920 × 1080.
  • For oplysninger om de forholdsregler, der gælder, når [ N-Log ] er valgt til tonetilstand, se "Optagelse af N-Log-video" ( 0 Optagelse af N-Log-video ).

Visning og redigering RAW -videoer

RAW videoer kan kun ses og redigeres ved hjælp af computersoftware, der understøtter RAW videoformatet. Nikon NX Studio-software understøtter kun visning af MP4-proxy-videoer, der er optaget sammen med RAW videoer.