Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

SnapBridge appen

Brug SnapBridge app til trådløse forbindelser mellem kameraet og din smartphone eller tablet ("smart device").

  • SnapBridge apps kan downloades fra Apple App Store ® eller på Google Play ™.
  • Besøg Nikon websted for at få de seneste SnapBridge nyheder.

  • Læs omhyggeligt eventuelle licensaftaler eller lignende, der vises, når SnapBridge lanceres, og fortsæt kun, hvis du er villig til at acceptere dem.

Hvad SnapBridge kan gøre for dig

De opgaver, der kan udføres ved hjælp af SnapBridge appen, er beskrevet nedenfor. For detaljer, se onlinehjælpen til SnapBridge appen:

https://nikonimglib.com/snbr/onlinehelp/da/index.html

Download af billeder fra kameraet

Download eksisterende billeder til din smartenhed. De kan også downloades automatisk, efterhånden som de tages.

Fjernfotografering

Styr kameraet og tag billeder fra smartenheden.

Kan du ikke oprette forbindelse?

Hvis du har problemer med at etablere forbindelse til smartenheden, prøv:

  • slukke og tænde for kameraet og smartenheden igen, eller
  • kontrol af trådløse indstillinger på smartenheden.