Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Optagelse af HLG-video

Video optaget i Hybrid Log Gamma (HLG)-format kan bruges til HDR-udsendelser og lignende. At optage HLG video , vælg [ H.265 10-bit (MOV) ] for [ Video filtype ] i videooptagelsesmenuen og vælg [ HLG ] tonetilstand.

 • o vises i optagedisplayet.
 • For optimal farvegengivelse, når du ser HLG-optagelser, skal du bruge computere, operativsystemer, applikationer, skærme og andet udstyr, der er kompatibelt med HDR.

Forsigtig: HLG Video

 • Valg af [ HLG ] for tonetilstand i stedet for [ SDR ] eller [ N-Log ] kan øge mængden af "støj" (tilfældigt fordelte lyse pixels, tåge eller linjer), der kan ses på optagedisplayet.
 • Den laveste tilgængelige værdi for punktet [ ISO sensitivity settings ] > [ Maximum sensitivity ] i videooptagelsesmenuen er ISO 800.
 • Den laveste tilgængelige værdi for punktet [ ISO sensitivity settings ] > [ ISO sensitivity ( mode M ) ] i videooptagelsesmenuen er ISO 400.
 • ISO-følsomheder på Hi 0.3 til Hi 2.0 er ikke tilgængelige.
 • Picture Control -indstillingerne kan ikke justeres ved hjælp af punktet [ Set Picture Control ] i videooptagelsesmenuen. Du kan styre udseendet af HLG-videoer ved hjælp af [ HLG-kvalitet ] i videooptagelsesmenuen.
 • Elementet [ Active D-Lighting ] i videooptagelsesmenuen er indstillet til [ Off ] og kan ikke ændres.
 • Displayet på monitoren kan flimre eller virke kornet.
 • Kameraet kan have problemer med at fokusere ved hjælp af autofokus, men dette indikerer ikke en funktionsfejl.

HDR (HLG) udgang

Optimal farvegengivelse i HDR (HLG)-optagelser via HDMI kan kun opnås, hvis din lagerenhed, skærm og andet udstyr understøtter HDR (HLG). Hvis der modtages et signal fra den tilsluttede enhed, der indikerer, at den understøtter HDR (HLG), vil kameraet reagere med en "gamma: HLG"-identifikation.

Kameraoptagelses- og afspilningsskærme

Når [ HLG ] er valgt til tonetilstand, kan optage- og afspilningsvisningerne på kameraets monitor og søger indeholde "støj" i form af tilfældigt fordelte lyse pixels, tåge eller linjer eller muligvis ikke gengive højlys nøjagtigt og meget- mættede farver. For nøjagtig tonegengivelse skal du bruge skærme, computere, operativsystemer, applikationer og andet udstyr, der er kompatibelt med HLG.

Visning og redigering af HLG-videoer

HLG-videoer kan kun ses og redigeres ved hjælp af computersoftware, der understøtter HLG-videoformatet. Nikon NX Studio-software viser HLG-videoer på thumbnail-listen, men kan ikke bruges til at se eller redigere dem.

Vis Assist

Du kan opleve, at forhåndsvisningen i optagedisplayet under HLG-optagelse mangler kontrast. Valg af [ ON ] for brugerdefineret indstilling g11 [ View assist ] forenkler farver for forbedret kontrast.

 • p vises i optagedisplayet.
 • Farverne i de faktiske optagede optagelser påvirkes ikke.
 • Kontrasten forbedres også, når HLG-optagelser ses på kameraet.