Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Afspilning af stemmememoer

For at afspille stemmememoer skal du trykke på b knappen, når du ser billeder markeret med h ikoner.

Afbrydelse af afspilning

Hvis du trykker på udløserknappen eller betjener andre kameraknapper, kan afspilningen afsluttes. Afspilningen afsluttes automatisk, når et andet billede vælges, eller kameraet slukkes.

i menuen

Stemmememoer kan også afspilles ved at fremhæve [ Play voice memo ] i afspilningsmenuen i og trykke på J

Sletning af stemmememoer

Tryk på knappen O ( Q ) for at slette stemmememoet fra det aktuelle billede; en bekræftelsesdialog vil blive vist som vist.

  • For at slette både billedet og stemmememoet skal du fremhæve [ Billede og stemmememo ] og trykke på O ( Q ).
  • For kun at slette stemmememoet, skal du fremhæve [ Kun stemmememo ] og trykke på O ( Q ).
  • Tryk på D for at afslutte uden at slette hverken billedet eller talememoet.
  • Med billeder i dobbeltformat kan du vælge kun at slette stemmememo'et fra billedet på kortet i den aktuelle plads ved at vælge [ Selected picture ] i bekræftelsesdialogen og derefter vælge [ Voice memo only ].