Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Visning af diasshows

For at se et diasshow, hvor billeder afspilles et ad gangen i den optagede rækkefølge, skal du vælge [ Diasshow ] i menuen i . Du kan også vælge, hvor længe billeder i showet skal vises.

 1. Vælg startbilledet ved hjælp af multivælgeren, og tryk på i knappen.

  Diasshowet starter med det valgte billede og fortsætter gennem alle de billeder, der er optaget efter det.

 2. Fremhæv [ Slide show ] og tryk på 2 .

  For at vælge, hvor længe billeder skal vises, skal du fremhæve [ Frame interval ] og trykke på 2 .

 3. Fremhæv [ Start ], og tryk på J

  • Diasshowet starter.
  • I tilfælde af videoer ignoreres indstillingen valgt for [ Frame interval ]. i stedet vil startrammen blive vist i kort tid, før videoafspilningen begynder.
  • Når showet slutter, vises en meddelelse, før normal afspilning genoptages.

Under showet

Følgende handlinger kan udføres, mens showet er i gang:

Til Beskrivelse
Spring tilbage/spring frem Tryk på 4 for at vende tilbage til det forrige billede, 2 for at springe til næste billede.
Se yderligere fotoinfo Tryk på 1 , 3 eller DISP for at vælge de viste fotooplysninger. For at skjule billedoplysninger skal du vælge [ Ingen (kun billede) ].
Juster lydstyrken Tryk på X for at øge lydstyrken, W ( Q ) for at mindske.
Afslut til afspilningstilstand Tryk på K for at afslutte diasshowet og vende tilbage til afspilningsdisplayet.