Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Synkronisering af kamera-ure

Når kameraerne er forbundet til netværket ved hjælp af [ Tilslut til andre kameraer ] i netværksmenuen, kan urene på alle kameraer i den aktuelle gruppe tilsluttet indstilles til det klokkeslæt og den dato, der rapporteres af masterkameraet. Synkronisering gælder for alle indstillinger i opsætningsmenuen [ Tidszone og dato ].

 1. Tilslut kameraerne til netværket ved hjælp af [ Tilslut til andre kameraer ] > [ Netværksindstillinger ] i netværksmenuen.

  For mere information, se "Synchronized Release" ( 0 Synchronized Release ).

 2. På masterkameraet skal du vælge [ Tilslut til andre kameraer ], og fremhæv derefter [ Synkroniser dato og klokkeslæt ] og tryk på 2 .

  • Hovedkameraets urindstillinger vil blive vist.
  • [ Synkroniser dato og klokkeslæt ] er ikke tilgængelig på fjernkameraerne.
  • [ Synkroniser dato og klokkeslæt ] vil ikke være tilgængelig, hvis der ikke er tilsluttet et kamera til netværket.

 3. Tryk på J

  • Urene på fjernkameraerne vil blive indstillet til den dato og det klokkeslæt, der rapporteres af masterkameraet.
  • En meddelelse vil blive vist, når processen er fuldført.
  • Tryk på J igen for at vende tilbage til [ Forbind til andre kameraer ]-skærmen.