Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Filtreret afspilning

Vælg [ Filtreret afspilning ] i menuen i for kun at se billeder, der opfylder kriterierne valgt for [ Filtrerede afspilningskriterier ] i afspilningsmenuen eller afspilningsmenuen i .

[ Filtrerede afspilningskriterier ]

Fremhæv indstillinger, og tryk på J for at vælge ( M ) eller fravælge ( U ). Under filtreret afspilning vil kun billeder, der opfylder alle kriterier markeret med et flueben ( M ), blive vist.

Mulighed Beskrivelse
[ Beskyt ] M : Inkluder beskyttede billeder.
[ Billedtype ] M : Inkluder billeder af de valgte typer.
[ Bedømmelse ] M : Inkluder billeder med udvalgte vurderinger.
[ Vælg til upload til computer ]
  • Vælg ( M ) [ Uploadede billeder ] for at inkludere billeder, der tidligere er uploadet til en computer eller ftp-server.
  • Vælg ( M ) [ Billeder ikke uploadet ] for at inkludere billeder, der endnu ikke er blevet uploadet.
  • Vælg ( M ) begge muligheder for at inkludere både billeder, der har, og billeder, der endnu ikke er blevet uploadet.
[ Vælg til upload (FTP) ]
[ Talememo ] M : Inkluder billeder med stemmememoer.
[ Retoucherede billeder ] M : Inkluder retoucherede billeder.
  • Under filtreret afspilning vises en hvid ramme rundt om skærmen.
  • For at afslutte filtreret afspilning skal du vælge [ Filtreret afspilning ] igen.