Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Optagelse af N-Log-video

Log optagelse bruger lysniveauer digitaliseret via en logfunktion. For at aktivere logoptagelse ved hjælp af Nikon unikke " N-log ” logfunktion skal du vælge [ N-RAW 12-bit (NEV) ], [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ], [ ProRes 422 HQ 10-bit (MOV) ] eller [ H.265 10-bit ( MOV) ] for [ Video filtype ] i videooptagelsesmenuen og vælg [ N-Log ] som tonetilstand. Vælg N-Log for at bevare detaljer i højlys og skygger og undgå overmættede farver, når du optager videoer.

 • n vises i optagedisplayet.
 • Det dynamiske område for videoer optaget med [ H.265 10-bit (MOV) ] valgt for [ Videofiltype ] og ISO-følsomheden indstillet så lavt som muligt (ISO 800) er 12 stop (1300%).
 • N-Log-optagelse er beregnet til optagelser, der vil blive behandlet ved hjælp af farvegradering efter produktion. Farvegradering kan bruges til at opnå flere effekter fra en enkelt sekvens ved at behandle den på forskellige måder.
 • Der kræves kompatibel tredjepartssoftware til farvegradering.
 • Anvendelse af N-Log 3D LUT'er under farvegradering producerer video, der vises smukt på skærme, der er kompatible med Rec. 709.

Forsigtig: N-Log-video

 • Den laveste tilgængelige værdi for punktet [ ISO sensitivity settings ] > [ Maximum sensitivity ] i videooptagelsesmenuen er ISO 1600.
 • Den laveste tilgængelige værdi for punktet [ ISO sensitivity settings ] > [ ISO sensitivity ( mode M ) ] i videooptagelsesmenuen er ISO 800.
 • ISO-følsomheder på Hi 0.3 til Hi 2.0 er ikke tilgængelige.
 • [ Indstil Picture Control ] og [ Høj ISO NR ] er ikke tilgængelige i videooptagelsesmenuen.
 • Elementet [ Active D-Lighting ] i videooptagelsesmenuen er indstillet til [ Off ] og kan ikke ændres.
 • Displayet på monitoren kan flimre eller virke kornet.
 • Kameraet kan have problemer med at fokusere ved hjælp af autofokus, men dette indikerer ikke en funktionsfejl.

Vis Assist

Du kan opleve, at forhåndsvisningen i optagedisplayet under N-Log-optagelse mangler kontrast. Valg af [ ON ] for brugerdefineret indstilling g11 [ View assist ] forenkler farver for forbedret kontrast.

 • p vises i optagedisplayet.
 • Farverne i de faktiske optagede optagelser påvirkes ikke.
 • Kontrasten forbedres også, når N-Log-optagelser ses på kameraet.