Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Ny brugerdefineret indstilling: a14 "Max. Aperture Lv under MF"

A [ Maks. blænde Lv under MF ] punkt er blevet tilføjet til menuen Brugerdefinerede indstillinger på position a14. Når den er indstillet til [ Til ], vises optagevisningen i søgeren eller skærmen altid med den maksimale blænde, når fokustilstanden er indstillet til MF . Når udløserknappen trykkes helt ned, vil blænden blive justeret til den konfigurerede blændeværdi før optagelse.

Forsigtig: Når " Maks. Aperture Lv under MF ” Er indstillet til “ On

 • Uanset blændeindstillingen vil objektivet altid være på maksimal blænde, når det er i MF- tilstand. Sørg for at undgå at pege kameraet mod solen eller andre kraftige lyskilder. Manglende overholdelse af denne forholdsregel kan resultere i beskadigelse af kameraets interne kredsløb.
 • Timingen af udløseren kan være lidt forsinket.
 • Billedfremføringshastigheden kan falde.
 • Der kan forekomme flimmer på optagedisplayet under følgende forhold:

  • lige før eller efter udløseren udløses,
  • hvis der trykkes på en kontrol, der er tildelt rollen som [ Preview ] i brugerdefineret indstilling f2 [ Custom controls (shooting) ], eller
  • hvis du har skiftet mellem autofokus og manuel fokus.
 • Den maksimale blænde vil ikke blive anvendt, når objektivets fokusring drejes for at skifte fra autofokus til manuel fokus.