Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Understøttelse af Power Zoom

Kameraet understøtter nu powerzoom til brug med powerzoomobjektiver (PZ). Ud over at bruge objektivets zoomring, har du nu mulighed for at zoome power-zoomobjektiver, der er fastgjort til kameraet, ind og ud ved hjælp af kamerakontroller ("power zoom").

Ny brugerdefineret indstilling: f12 " Tildel Power Zoom-knapper

Vælg, om knapperne X og W ( Q ) kan bruges til motorzoom under stillfotografering, når der er monteret et motorzoomobjektiv.

Mulighed Beskrivelse
[ Brug x / w knapperne ] Ved at vælge [ ON ] kan X og W knapperne ( Q ) bruges til power-zoom.
[ Power zoom hastighed ] Vælg den hastighed, hvormed motorzoomobjektiver kan zoomes ind og ud ved hjælp af knapperne.

Ny brugerdefineret indstilling: g9 "Tildel Power Zoom-knapper"

Vælg, om knapperne X og W ( Q ) kan bruges til motorzoom under videooptagelse, når der er monteret et motorzoomobjektiv.

Mulighed Beskrivelse
[ Brug x / w knapperne ] Ved at vælge [ ON ] kan X og W knapperne ( Q ) bruges til power-zoom.
[ Power zoom hastighed ]

Vælg den hastighed, hvormed motorzoomobjektiver kan zoomes ind og ud ved hjælp af knapperne; hvis det ønskes, kan du vælge én hastighed til brug under optagelse og en anden til før- og efteroptagelse.

  • Bemærk, at de lyde, der produceres af objektivet, kan høres i optagelser, der er optaget under zoom. Effekten kan afbødes ved at vælge en langsommere zoomhastighed.

Tildeling af Power Zoom til kamerakontroller

Power-zoom-rollen kan tildeles kamerakontroller ved hjælp af muligheder, der nyligt er tilføjet til brugerdefinerede indstillinger f2 [ Brugerdefinerede kontroller (optagelse) ] og g2 [ Brugerdefinerede kontroller ]. Denne rolle kan tildeles til knapperne Fn1 og Fn2 ( 0 Nye muligheder for brugerdefinerede indstillinger f2 "Brugerdefinerede kontroller (optagelse)" og g2 "Brugerdefinerede kontroller" ).

Nyt opsætningsmenupunkt: " Gem zoomposition (PZ-objektiver)

Hvis [ ON ] er valgt, når et powerzoomobjektiv (PZ) er monteret, gemmer kameraet den aktuelle zoomposition, når den slukkes, og gendanner den, næste gang den tændes. Bemærk, at dette øger kameraets opstartstid.

Brændviddedisplayet

Objektivets brændvidde vises i optagedisplayet, når der er monteret et motorzoomobjektiv.