Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

d17: Virtual Horizon Type

G -knap U A Brugerdefinerede indstillinger-menu

Vælg en virtuel horisont til optagelsesdisplayet. Den valgte virtuelle horisont kan vises ved at sætte et flueben ( M ) ud for D på listen for brugerdefineret indstilling d18 [ Custom monitor shooting display ] ( 0 d18: Custom Monitor Shooting Display ) eller d19 [ Custom viewfinder shooting display ] ( 0 d19 : Brugerdefineret søgeroptagelsesvisning ).

  • [ Type A ]: En stor indikator, der viser rulning og pitch, fylder displayet.

  • [ Type B ]: En rulningsindikator vises i bunden af displayet og en pitchindikator i dens højre kant.

Indikatorerne vises i grønt, når kameraet er i vater.

Rulle

Mulighed

Kamera roteret med uret

Kamera roteret mod uret

[ Type A ]
[ Type B ]

Tonehøjde

Mulighed

Kamera vippet fremad

Kamera vippet tilbage

[ Type A ]
[ Type B ]

Virtual Horizon Display

Bemærk, at visningen muligvis ikke er nøjagtig, når kameraet vippes i en skarp vinkel frem eller tilbage. Kameraet viser ikke den virtuelle horisont eller pitch and roll-indikatorer, når det holdes i vinkler, hvor hældningen ikke kan måles.