Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

f9: Fokusring rotationsområde

G -knap U A Brugerdefinerede indstillinger-menu

Vælg, hvor langt fokus eller kontrol ringer på Z-monteringsobjektiver skal drejes for at gå hele vejen fra den mindste fokusafstand til uendelig.

Mulighed Beskrivelse
[ Ikke-lineær ] Fokusafstanden ændres meget, når ringen drejes hurtigt, og med en lille smule, når ringen drejes langsomt, uden hensyntagen til, hvor langt ringen drejes.
[ 90° ] Vælg, hvor langt ringen skal drejes for at gå hele vejen fra minimum fokusafstand til uendelig. For at tage fokus fra minimumsafstanden til uendelig, når f.eks. [ 90° ] er valgt, skal ringen kun drejes 90°. Større værdier tillader finere justeringer.
[ 120° ]
[ 150° ]
[ 180° ]
[ 210° ]
[ 240° ]
[ 270° ]
[ 300° ]
[ 330° ]
[ 360° ]
[ 540° ]
[ 720° ]
[ Max. ] At tage fokus fra den mindste fokusafstand til det uendelige kræver, at ringen drejes den maksimalt tilladte afstand ved de aktuelle objektivindstillinger.
  • Hvis objektivet ikke understøtter valg af rotationsområde, vil [ Fokusring rotationsområde ] blive fastsat til [ Ikke-lineær ].