Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

f12: Afspilning i fuld skærm

G -knap U A Brugerdefinerede indstillinger-menu

Vælg den rolle, der er tildelt svirp op og ned eller svirp til venstre og højre under fuldskærms afspilning.

Svirp op/Svirp ned

Vælg den handling, der skal udføres, ved at svirpe op eller ned.

Mulighed Beskrivelse
c [ Bedømmelse ] Tildel det aktuelle billede en forudvalgt vurdering. Bedømmelsen kan vælges ved at trykke på 2 .
K [ Vælg til upload til computer ] Marker det aktuelle billede for prioriteret upload til en computer.
N [ Vælg til upload (FTP) ] Marker det aktuelle billede for prioriteret upload til en FTP-server.
g [ Beskyt ] Beskyt det aktuelle billede.
W [ Talememo ] Svirp for at begynde at optage et stemmememo. Hvis der allerede findes et notat for det aktuelle billede, begynder svirp i stedet for afspilning af det eksisterende notat. Tryk på J for at afslutte optagelse eller afspilning.
[ Ingen ] At svirpe op eller ned har ingen effekt.
  • Billeder, der er valgt ved at svippe op eller ned, når [ Bedømmelse ], [ Vælg til upload til computer ], [ Vælg til upload (FTP) ] eller [ Beskyt ] er markeret med ikoner ( 0 Filoplysninger ). Mærkningen kan fjernes ved at svirpe igen i samme retning.

Svirp Advance Retning

Vælg den gestus, der bruges til fremrykning af billedet.

Mulighed Beskrivelse
S [ Venstre←Højre ] Svirp fra højre mod venstre for at se det næste billede.
T [ Venstre → Højre ] Svirp fra venstre mod højre for at se det næste billede.