Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

g12: Zebramønster

G -knap U A Brugerdefinerede indstillinger-menu

Vælg om en zebra mønster bruges til at angive valgte toneområder i videotilstand.

Mønstertoneområde

Vælg det toneområde, der vises af zebramønsteret fra [ Highlights ] eller [ Mid-tones ], eller vælg [ Zebra pattern off ] for at slå zebramønsteret fra. Højdepunkter og mellemtoner kan defineres ved hjælp af henholdsvis [ Highlight threshold ] og [ Mid-tone range ].

Mønster

For at aktivere zebravisningen skal du vælge [ Pattern 1 ] eller [ Pattern 2 ].

Mønster 1

Mønster 2

Fremhæv Threshold

Vælg den lysstyrke, der er nødvendig for at udløse zebra-displayet, når [ Højdepunkter ] er valgt for [ Mønstertoneområde ].

  • Vælg mellem værdier fra 120 til 255. Jo lavere værdien er, desto større lysstyrker vil der blive vist som højlys.
  • Hvis 255 er valgt, viser displayet kun områder, der er potentielt overeksponerede.

Mellemtoneområde

Vælg den lysstyrke, der er nødvendig for at udløse zebra-displayet, når [ Midtoner ] er valgt for [ Mønstertoneområde ].

  • Mellemtoneområdet er defineret som en lysstyrke [ Værdi ] og [ Område ] af lysstyrker centreret omkring den valgte værdi.
  • Tryk på 4 eller 2 for at fremhæve elementer, og tryk på 1 eller 3 for at ændre.

Zebra mønster

Hvis både zebra-displayet og fokus-peaking er aktiveret i manuel fokustilstand, vil kun fokus-peaking træde i kraft. For at se zebradisplayet i manuel fokustilstand skal du vælge [ OFF ] for brugerdefineret indstilling a13 [ Focus peaking ] > [ Fokus peaking display ].