Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Serie afspilning

G -knap U D afspilningsmenu

Vælge muligheder for at se serier (serie) af billeder taget under seriefotografering.

Undervælger viser første billede

Mulighed Beskrivelse
[ TIL ] Spring over alle undtagen det første billede i hver serie, når du ruller gennem billeder ved at vippe undervælgeren til venstre eller højre. Billeder, der ikke er en del af en serie, springes ikke over. De individuelle skud i hver serie kan ses ved at vippe undervælgeren op eller ned.
[ OFF ] Undervælgeren udfører de samme funktioner som multivælgeren, når den vippes op, ned, til venstre eller højre.

Automatisk serieafspilning

Hvis [ ON ] er valgt, afspilles de resterende billeder automatisk, efter at det første billede i serieoptagelsen er blevet vist i fuld skærm i nogle få sekunder. Afspilningen slutter, når det sidste billede i seriebilledet vises.

Vis serier som enkelte miniaturebilleder

Når [ ON ] er valgt, vises kun det første billede i hver serie på miniaturelisten. Det første billede i hver serie vil blive identificeret med et c ikon og en figur, der angiver det samlede antal billeder i seriebilledet.

  • Alle billederne i hver serie vil blive vist under fuldskærmsvisning.
  • Hvis du vælger [ ON ] for [ List serier som enkelte miniaturebilleder ] giver du adgang til [ Administrer serier ] i afspilningsmenuen i ( 0 fotos ).