Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Vibrationsreduktion

G -knap U C fotooptagelsesmenu

Vælg, om du vil aktivere vibrationsreduktion . De tilgængelige muligheder varierer med objektivet.

Mulighed Beskrivelse
C [ Normal ] Vælg for forbedret vibrationsreduktion, når du fotograferer statiske motiver.
D [ Sport ] Vælg, når du fotograferer atleter og andre motiver, der bevæger sig hurtigt og uforudsigeligt.
[ Fra ] Vibrationsreduktion er deaktiveret.

Forsigtig: Brug af vibrationsreduktion

  • [ Vibrationsreduktion ] kan være utilgængelig ved nogle objektiver.
  • Vi anbefaler, at du venter på, at billedet i displayet stabiliserer sig, før du optager.
  • Når [ Normal ] er valgt for objektiver, der understøtter vibrationsreduktion, kan billedet i søgeren rykke, før lukkeren udløses, men dette er en naturlig konsekvens af, hvordan vibrationsreduktion udføres og indikerer ikke en funktionsfejl. [ Sport ] eller [ Off ] kan bruges, hvis du synes, bevægelsen er distraherende.
  • [ Normal ] eller [ Sport ] anbefales til panoreringsbilleder. I tilstandene [ Normal ] og [ Sport ] gælder vibrationsreduktion kun for bevægelser, der ikke er en del af panden. Hvis kameraet for eksempel panoreres vandret, vil vibrationsreduktion kun blive anvendt ved lodrette rystelser.
  • [ Normal ] og [ Sport ] anbefales også, hvis kameraet er monteret på et stativ eller monopod. Bemærk dog, at [ Fra ] kan være et bedre valg med nogle stativer afhængigt af optageforholdene. Indstillingerne kan variere fra linse til linse; se objektivdokumentationen for at få flere oplysninger.
  • Hvis et objektiv med F-fatning med en kontakt til vibrationsreduktion er monteret via en valgfri FTZ II / FTZ monteringsadapter, vil [ Vibrationsreduktion ] være nedtonet og utilgængelig. Brug linsekontakten til vibrationsreduktion.