Συνδεθείτε σε διακομιστές FTP μέσω Ethernet ή ασύρματου LAN.

Ρυθμίσεις δικτύου

Προσθήκη προφίλ δικτύου κάμερας. Αυτό το στοιχείο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να επιλέξετε από τα υπάρχοντα προφίλ δικτύου.

Δημιουργία Προφίλ

Δημιουργήστε νέα προφίλ δικτύου ( Ασύρματο LAN , Ethernet ).

  • Εάν υπάρχουν ήδη περισσότερα από ένα προφίλ, μπορείτε να πατήσετε το J για να επιλέξετε ένα προφίλ και να συνδεθείτε στο επιλεγμένο δίκτυο.

  • Για να επεξεργαστείτε ένα υπάρχον προφίλ, επισημάνετε το και πατήστε 2 .

Επιλογή

Περιγραφή

[ Γενικά ]

  • [ Όνομα προφίλ ]: Μετονομάστε το προφίλ.

  • [ Προστασία με κωδικό πρόσβασης ]: Επιλέξτε [ Ενεργοποίηση ] για να απαιτήσετε την εισαγωγή κωδικού πρόσβασης για να μπορέσετε να αλλάξετε το προφίλ. Για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης, επισημάνετε το [ On ] και πατήστε 2 .

[ Ασύρματο ]

Εμφάνιση ρυθμίσεων σύνδεσης για σύνδεση σε ασύρματα δίκτυα.

  • Λειτουργία υποδομής : Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις για σύνδεση σε δίκτυο μέσω δρομολογητή.

    • [ SSID ]: Εισαγάγετε το SSID δικτύου.

    • [ Κανάλι ]: Επιλέγεται αυτόματα.

    • [ Authentication/encryption ]: Επιλέξτε τον τύπο κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται στο ασύρματο δίκτυο.

    • [ Password ]: Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης δικτύου.

  • Λειτουργία σημείου πρόσβασης : Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις για άμεση ασύρματη σύνδεση με την κάμερα.

    • [ SSID ]: Επιλέξτε το SSID της κάμερας.

    • [ Channel ]: Επιλέξτε [ Auto ] ή [ Manual ].

    • [ Authentication/encryption ]: Επιλέξτε τον τύπο κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται στο ασύρματο δίκτυο.

    • [ Κωδικός πρόσβασης ]: Εάν έχει επιλεγεί μια επιλογή διαφορετική από το [ OPEN ] για το [ Authentication/encryption ], αυτό το στοιχείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης της κάμερας.

[ TCP/IP ]

Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις TCP/IP για συνδέσεις υποδομής. Απαιτείται διεύθυνση IP.

  • [ Λήψη αυτόματα ]: Εάν έχει επιλεγεί το [ ON ], η διεύθυνση IP και η μάσκα υποδικτύου για συνδέσεις λειτουργίας υποδομής θα αποκτηθούν μέσω διακομιστή DHCP ή αυτόματης διεύθυνσης IP. Επιλέξτε [ OFF ] για να εισαγάγετε τη διεύθυνση IP ([ Address ]) και τη μάσκα υποδικτύου ([ Mask ]) με μη αυτόματο τρόπο.

  • [ Gateway ]: Εισαγάγετε την προεπιλεγμένη διεύθυνση πύλης του δικτύου, εάν απαιτείται.

  • [ Domain Name Server (DNS) ]: Εάν υπάρχει DNS στο ίδιο δίκτυο με τον διακομιστή FTP, εισαγάγετε τη διεύθυνσή του.

[ FTP ]

  • [ Τύπος διακομιστή ]: Επιλέξτε τον τύπο διακομιστή FTP και εισαγάγετε τη διεύθυνση URL ή τη διεύθυνση IP, τον φάκελο προορισμού και τον αριθμό θύρας. Απαιτείται διεύθυνση IP.

  • [ Λειτουργία PASV ]: Επιλέξτε [ ON ] για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία PASV.

  • [ Ανώνυμη σύνδεση ]: Επιλέξτε [ ON ] για ανώνυμη σύνδεση. Αυτή η επιλογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με διακομιστές που έχουν ρυθμιστεί για ανώνυμη σύνδεση. Επιλέξτε [ OFF ] για να δώσετε ένα αναγνωριστικό χρήστη και κωδικό πρόσβασης.

  • [ Διακομιστής μεσολάβησης ]: Ενεργοποιήστε αυτήν την επιλογή όπως απαιτείται.

Αντιγραφή προς/από Κάρτα

Κοινή χρήση προφίλ δικτύου.

  • Εάν τοποθετηθούν δύο κάρτες μνήμης, τα προφίλ θα αντιγραφούν από και προς την κάρτα στην υποδοχή 1.

Επιλογή

Περιγραφή

[ Αντιγραφή προφίλ από κάρτα ]

Αντιγράψτε προφίλ από τον ριζικό κατάλογο της κάρτας μνήμης στη λίστα προφίλ της κάμερας.

[ Αντιγραφή προφίλ σε κάρτα ]

Αντιγράψτε προφίλ από την κάμερα στην κάρτα μνήμης. Επισημάνετε ένα προφίλ και πατήστε το J για να το αντιγράψετε στην κάρτα μνήμης.

  • Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των προφίλ που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης.

Τερματισμός τρέχουσας σύνδεσης

Τερματίστε τη σύνδεση με το τρέχον δίκτυο.

Επιλογές

Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις μεταφόρτωσης.

Αυτόματη μεταφόρτωση

Επιλέξτε [ ON ] για να επισημάνετε νέες φωτογραφίες για μεταφόρτωση καθώς λαμβάνονται.

  • Η μεταφόρτωση ξεκινά μόνο μετά την εγγραφή της φωτογραφίας στην κάρτα μνήμης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει κάρτα μνήμης στην κάμερα.

  • Τα βίντεο δεν θα μεταφορτώνονται αυτόματα όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή. Αντίθετα, πρέπει να μεταφορτωθούν από την οθόνη αναπαραγωγής ( Επιλογή φωτογραφιών για μεταφόρτωση ).

Διαγραφή μετά τη μεταφόρτωση

Επιλέξτε [ ON ] για να διαγράψετε φωτογραφίες από την κάρτα μνήμης της κάμερας αυτόματα μόλις ολοκληρωθεί η αποστολή.

  • Τα αρχεία που έχουν επισημανθεί για μεταφορά πριν επιλέξετε [ ON ] δεν διαγράφονται.

  • Η διαγραφή μπορεί να ανασταλεί κατά τη διάρκεια ορισμένων λειτουργιών της κάμερας.

Μεταφόρτωση RAW + JPEG ως

Κατά τη μεταφόρτωση εικόνων RAW + JPEG, επιλέξτε εάν θα ανεβάσετε και τα αρχεία NEF (RAW) και JPEG ή μόνο το αντίγραφο JPEG.

  • Όταν το [ RAW Slot 1 - JPEG Slot 2 ] έχει επιλεγεί για το [ Role play by card in Slot 2 ] στο μενού λήψης φωτογραφιών, η επιλογή που έχει επιλεγεί για το [ Upload RAW + JPEG as ] ισχύει μόνο για φωτογραφίες που ανεβαίνουν αυτόματα επιλέγοντας [ ON ] για [ Αυτόματη μεταφόρτωση ].

Επιλογή υποδοχής JPEG + JPEG

Επιλέξτε μια υποδοχή πηγής για αυτόματη μεταφόρτωση κατά τη λήψη φωτογραφιών με το [ JPEG Slot 1 - JPEG Slot 2 ] επιλεγμένο για το [ Role play by card in Slot 2 ] στο μενού λήψης φωτογραφιών.

Αντικατάσταση Εάν το ίδιο όνομα

Επιλέξτε [ ON ] για να αντικαταστήσετε αρχεία με διπλά ονόματα κατά τη μεταφόρτωση. Επιλέξτε [ OFF ] για να προσθέσετε αριθμούς στα ονόματα των πρόσφατα μεταφορτωμένων αρχείων, όπως είναι απαραίτητο για να αποτρέψετε την αντικατάσταση υπαρχόντων αρχείων.

Προστασία εάν έχει επισημανθεί για μεταφόρτωση

Επιλέξτε [ ON ] για αυτόματη προστασία των αρχείων που έχουν επισημανθεί για μεταφόρτωση. Η προστασία καταργείται καθώς μεταφορτώνονται τα αρχεία.

Μεταφόρτωση επισήμανσης

Επιλέξτε [ ON ] για να προσθέσετε μια χρονική σήμανση στις φωτογραφίες στην κάρτα μνήμης της φωτογραφικής μηχανής δίνοντας την ώρα αποστολής.

Η χρονική σήμανση μπορεί να προβληθεί χρησιμοποιώντας το NX Studio. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ηλεκτρονική βοήθεια του NX Studio.

Μεταφόρτωση φακέλου

Επισημάνετε όλες τις φωτογραφίες σε έναν επιλεγμένο φάκελο για μεταφόρτωση. Η σήμανση θα εφαρμοστεί σε όλες τις φωτογραφίες, ανεξάρτητα από το αν έχουν ανέβει στο παρελθόν.

Τα βίντεο δεν θα επισημαίνονται για μεταφόρτωση. Αντίθετα, πρέπει να μεταφορτωθούν από την οθόνη αναπαραγωγής.

Αποεπιλογή όλων?

Καταργήστε τη σήμανση μεταφόρτωσης από όλες τις φωτογραφίες. Η μεταφόρτωση εικόνων με το εικονίδιο "uploading" θα τερματιστεί αμέσως.