Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

"Skin Softening" føjet til menuerne til fotooptagelse og videooptagelse

Det [ Blødgørende hud ] elementet er blevet tilføjet til menuerne for fotooptagelse og videooptagelse. Billeder, der tages, når ansigtet af et menneskeligt portrætmotiv registreres, vil automatisk blive behandlet for at blødgøre motivets teint.

Mulighed Beskrivelse
[ Samme som billedindstillinger ]
(kun videooptagelsesmenu)
Brug den aktuelt valgte mulighed for fotos.
[ Høj ]

Vælg mængden af blødgøring af huden fra (i rækkefølge fra høj til lav) [ Høj ], [ Normal ] og [ Lav ].

  • Kameraet kan udføre blødgøring af huden på op til tre motiver ad gangen.
  • Hvis der registreres mere end ét menneskeportrætmotiv, vises et gråt fokuspunkt over hvert af motiverne. Hvis [ Auto-område-AF ] er valgt for [ AF-områdetilstand ], vises H og F ikonerne på det fokuspunkt, som kameraet har valgt. Fokuspunktet kan placeres ved at trykke på 4 eller 2 for at vælge det motiv, som hudblødgøring gælder for.
[ Normal ]
[ Lav ]
[ Af ] Blødgørende hud.

Begrænsninger for blødgøring af huden i fototilstand

Blødgørende hud kan ikke kombineres med nogle kamerafunktioner, herunder:

  • højhastigheds billedoptagelse +,
  • flere eksponeringer, og
  • HDR overlay.

Begrænsninger for blødgøring af hud i videotilstand

Hudblødgøring udføres ikke, hvis:

  • [ N- RAW 12-bit (NEV) ] eller [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ] er valgt for [ Video filtype ] i videooptagelsesmenuen, eller
  • [ N-Log ] er valgt til tonetilstand, når [ ProRes 422 HQ 10-bit (MOV) ] eller [ H.265 10-bit (MOV) ] er valgt for [ Videofiltype ] i videooptagelsesmenuen.