Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

"Portrætindtryksbalance" Føjet til menuerne til fotooptagelse og videooptagelse

Det [ Portrætindtryksbalance ] elementet er blevet tilføjet til menuerne for fotooptagelse og videooptagelse. Finjuster indstillingerne for nuance og lysstyrke for menneskelige portrætmotiver, og gem resultaterne til anvendelse under optagelse som [ Mode 1 ], [ Mode 2 ] eller [ Mode 3 ].

Oprettelse af portrætindtryksbalancetilstande

 1. Vælg [ Portrætindtryksbalance ] i fotooptagelsesmenuen.

 2. Fremhæv en tilstand fra [ Mode 1 ] til [ Mode 3 ] , og tryk på 2 .

  Indstillinger for den valgte tilstand vil blive vist.

 3. Juster nuancen og lysstyrken.

  • Tryk på 4 eller 2 for at justere nuancen på M (magenta)-Y (gul) aksen. Magenta stiger, når du bevæger dig mod M, ravgul (gul), når du bevæger dig mod Y.
  • Tryk på 1 eller 3 for at justere lysstyrken. Lysstyrken stiger, når værdierne stiger, og falder, når de falder.
  • De valgte værdier vises til højre for gitteret.
  • Tryk på knappen O ( Q ) for at gendanne standardindstillingerne.

 4. Gem ændringer.

  • Tryk på J for at gemme ændringer og forlade menuerne.
  • Tilstande, der er blevet ændret fra standardværdier, er angivet med asterisker (" U ").
  • Gentag trin 1 til 4 for at oprette yderligere tilstande.

Anvendelse af gemte tilstande

For at aktivere portrætindtryksbalance under optagelse skal du vælge den ønskede tilstand ([ Mode 1 ] til [ Mode 3 ]) for [ Portrætindtryksbalance ] i fotooptagelsesmenuen.

Begrænsninger for portrætvisningsbalance

[ Portrætindtryksbalance ] er deaktiveret, hvis [ Monokrom ] eller [ Creative Picture Control ] er valgt for [ Indstil Picture Control ].

Foretag justeringer under forhåndsvisning af resultaterne

Hvis [ Portrætindtryksbalance ] er blevet tildelt en plads i i menuen ved hjælp af Custom Setting f1 [ Customize i menu ], kan du vælge denne mulighed, dreje hovedkommandohjulet for at vælge en tilstand og derefter justere nuance og lysstyrke ved hjælp af multi vælgeren, mens du ser deres effekter på det motiv, der er indrammet i displayet.

RAW behandling

Elementet [ Portrætindtryksbalance ] føjes til de indstillinger, der kan justeres for [ Retouchering ] > [ RAW behandling (aktuelt billede) ] eller [ RAW behandling (flere billeder) ] i afspilningsmenuen i .