Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Forsigtig: Placeringsdata ( GPS / GLONASS )

Lokationsdata og sporlogs
  • Hvis [ ON ] er valgt for [ Location data (built-in) ] > [ Record location data ] i opsætningsmenuen, eller logsporing er i gang, vil kameraet fortsætte med at indhente log og/eller placering, selv når det er slukket.
  • Personlige oplysninger kan udledes af placeringsdata, der er gemt i sporlogs eller indlejret i fotos og videoer. Udvis forsigtighed, når du deler fotos, videoer eller sporlogfiler, eller når du sender dem til internettet eller andre steder, hvor de kan ses af tredjeparter. Sørg for også at læse "Forsigtig: Bortskaffelse af datalagerenheder" ( 0 Forsigtig: Bortskaffelse af datalagerenheder ).
Navigation

Dette produkt er et kamera. Det er ikke beregnet til brug som navigations- eller opmålingsenhed.

  • Placeringen rapporteret af kameraet er kun en tilnærmelse. Det må ikke bruges til opmåling eller til navigation, når du rejser med fly eller bil, til fods eller på anden måde.
Oversøisk brug
  • Inden du rejser, skal du kontakte dit rejsebureau eller ambassaden eller turistrådet i de lande, du skal besøge, for at få oplysninger om restriktioner, der kan gælde for brugen af kameraer, der understøtter registrering af lokalitetsdata. Kina, for eksempel, forbyder uautoriseret registrering af lokalitetsdata. Vælg [ OFF ] for [ Record location data ].
  • Fra oktober 2021 fungerer placeringsdatafunktionen muligvis ikke som forventet i Kina og i nærheden af den kinesiske grænse.