Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Varemærker og licenser

 • CFexpress er et varemærke tilhørende CompactFlash Association i USA og andre lande.
 • NVM Express er et varemærke eller registreret varemærke tilhørende NVM Express Inc.
 • XQD er et varemærke tilhørende Sony Corporation.
 • Windows er enten et registreret varemærke eller et varemærke tilhørende Microsoft Corporation i USA og/eller andre lande.
 • Apple ® , App Store ® , Apple -logoerne, iPhone ® , iPad ® , Mac og macOS er varemærker tilhørende Apple Inc. registreret i USA og/eller andre lande.
 • Android , Google Play og Google Play -logoet er varemærker tilhørende Google LLC. Android robotten gengives eller modificeres fra arbejde, der er oprettet og delt af Google og bruges i overensstemmelse med vilkårene beskrevet i Creative Commons 3.0 Attribution License.
 • IOS er et varemærke eller registreret varemærke tilhørende Cisco Systems, Inc., i USA og/eller andre lande og bruges under licens.
 • HDMI , HDMI logoet og High-Definition Multimedia Interface er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende HDMI Licensing, LLC.

 • Bluetooth ® -ordmærket og -logoet er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af sådanne mærker af Nikon er under licens.
 • Wi-Fi og Wi-Fi logoet er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Wi-Fi Alliance.
 • Drevet af intoPIX technology .

 • Alle andre handelsnavne nævnt i dette dokument eller den anden dokumentation, der følger med dit Nikon produkt, er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive indehavere.
 • Brug af Made for Apple -mærket betyder, at et tilbehør er designet til at forbindes specifikt til de Apple produkter, der er identificeret på emblemet, og er blevet certificeret af udvikleren til at opfylde Apple ydeevnestandarder. Apple er ikke ansvarlig for driften af denne enhed eller dens overholdelse af sikkerheds- og lovmæssige standarder. Bemærk venligst, at brugen af dette tilbehør med et Apple produkt kan påvirke den trådløse ydeevne.
 • Dette produkt inkluderer software udviklet af OpenSSL Project til brug i OpenSSL Toolkit .

FreeType licens ( FreeType2 )

Dele af denne software er copyright © 2012 The FreeType Project ( https://www.freetype.org ). Alle rettigheder forbeholdes.

MIT -licens ( HarfBuzz )

Dele af denne software er copyright © 2018 The HarfBuzz Project ( https://www.freedesktop.org/wiki/Software/ HarfBuzz ). Alle rettigheder forbeholdes.

Under ingen omstændigheder skal copyright -indehaveren være ansvarlig over for nogen part for direkte, indirekte, specielle, tilfældige eller følgeskader, der opstår som følge af brugen af denne software og dens dokumentation, selvom indehaveren af ophavsretten er blevet rådgivet om muligheden for sådan skade . OPHAVSRETSHEDEREN FRASKRIVER SIG SPECIFIKKE ALLE GARANTIER, HERUNDER, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, DE UNDERFORSTÅEDE GARANTIER FOR SALGBARHED OG EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL. DEN SOFTWARE, DER LEVERES HERUNDER, ER PÅ ET "SOM DEN ER" BASIS, OG OPHAVSRETSHEDEREN HAR INGEN FORPLIGTELSE TIL AT LEVE VEDLIGEHOLDELSE, SUPPORT, OPDATERINGER, FORBEDRINGER ELLER MODIFIKATIONER.

Unicode® Character Database License ( Unicode ® Character Database)

Softwaren til dette produkt bruger Unicode® Character Database License open source-software. Vilkårene for softwarelicensen er som følger:

MEDDELELSE FOR OPHAVSRET OG TILLADELSE

Copyright © 1991-2020 Unicode , Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Distribueret under brugsbetingelserne i
https://www.unicode.org/copyright.html .

Tilladelse gives hermed gratis til enhver person, der får en kopi af Unicode datafilerne og enhver tilknyttet dokumentation ("Datafilerne") eller Unicode -softwaren og enhver tilhørende dokumentation ("Softwaren") til at handle med Datafilerne eller software uden begrænsning, herunder uden begrænsning rettighederne til at bruge, kopiere, ændre, flette, offentliggøre, distribuere og/eller sælge kopier af datafilerne eller softwaren, og til at tillade personer, til hvem datafilerne eller softwaren er stillet til rådighed så forudsat at enten

 1. denne copyright- og tilladelsesmeddelelse vises sammen med alle kopier af datafilerne eller softwaren, eller
 2. denne copyright- og tilladelsesmeddelelse vises i tilhørende dokumentation.

Datafilerne og softwaren leveres "som det er" uden garanti af nogen art, udtrykkeligt eller underforstået, herunder men ikke begrænset til garantierne for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål og ikke -indtrængning af tredjepartsrettigheder. I ingen begivenhed skal ophavsretten INDEHAVEREN ELLER INDEHAVEREN I DENNE MEDDELELSE ER ANSVARLIG FOR EVENTUELLE KRAV, ELLER SÆRLIGE INDIREKTE ELLER FØLGESKADER, ELLER EVENTUELLE SKADER SOM FØLGER AF TAB AF BRUG, DATA ELLER FORTJENESTE, UTEN I ANDET I TILKNYTNING UD AF ELLER I FORBINDELSE MED BRUG ELLER YDELSE AF DATAFILERNE ELLER SOFTWAREN.

Medmindre det er indeholdt i denne meddelelse, må navnet på en copyright-indehaver ikke bruges i reklamer eller på anden måde til at fremme salg, brug eller anden handel med disse datafiler eller software uden forudgående skriftlig tilladelse fra copyright-indehaveren.

AVC Patent Portfolio License

DETTE PRODUKT ER LICENSERET I HENHOLD TIL AVC PATENTPORTEFØLJELICENSEN TIL PERSONLIG OG IKKE-KOMMERCIEL BRUG AF EN FORBRUGER TIL (i) KODE VIDEO I OVERENSSTEMMELSE MED AVC-STANDARDEN ("AVC-VIDEO") OG/ELLER (ii) DECOTH AVCAS KODET AF EN FORBRUGER, DER ER ENGAGEMENTET I EN PERSONLIG OG IKKE-KOMMERCIEL AKTIVITET OG/ELLER BLEV FÅET FRA EN VIDEOUDBYDER, DER ER LICENSERET TIL AT LEVERE AVC-VIDEO. INGEN LICENS TILDELES ELLER SKAL VÆRE UNDERFORSTÅET TIL NOGEN ANDEN BRUG. YDERLIGERE OPLYSNINGER KAN FÅS FRA MPEG LA, LLC SE

https://www.mpegla.com

BSD licens ( NVM Express driver)

Licensen til open source-softwaren inkluderet i kameraets NVM Express driver er som følger:

https://imaging.nikon.com/support/pdf/LicenseNVMe.pdf

Anden open source-software

Yderligere open source-licenser kan findes på nedenstående URL:

https://imaging.nikon.com/oss/en/index.htm