Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Reduktion af højfrekvent flimmer

G -knap U C fotooptagelsesmenu

Vælger [ Til ( finjustering af lukkerhastighed ) ] gør det muligt at justere lukkertider mellem ¹⁄₈₀₀₀ og ¹⁄₃₀ s i mindre trin i tilstandene S og M , så hastigheder, der holder flimren til et minimum, kan findes ved at se forhåndsvisningen i optagedisplayet.

  • Flimmer kan forårsage bånd på billeder taget under højfrekvent LED-belysning eller i billeder, der inkluderer skærme med højfrekvente LED-skærme. Reduktion af størrelsen af de trin, der bruges til valg af lukkerhastighed, hjælper med at identificere hastigheder, der holder flimmer på et minimum.

  • Når du har valgt en lukkerhastighed, der passer til dit motiv, skal du aktivere højfrekvent flimmerreduktion og finjustere lukkerhastigheden, mens du ser dit motiv i optagedisplayet, indtil du finder en værdi, der minimerer flimmer og striber. Effekten kan lettere konstateres ved at zoome ind på dit motiv ved hjælp af displayzoom.
  • Når højfrekvent flimmerreduktion er aktiveret, viser lukkerhastighedsdisplayet kun nævneren med et ciffer tilføjet efter decimaltegnet.
  • Den præcise lukkerhastighed vises. For eksempel er lukkerhastigheden, når ¹⁄₅₀₀ s er valgt, præcis ¹⁄₅₁₂ s, hvilket displayet viser som "512.0", nævneren.

  • Deaktivering af højfrekvent flimmerreduktion returnerer lukkerhastigheden til den nærmeste af de værdier, der normalt vises.

Forsigtig: Højfrekvent flimmerreduktion

  • Effekterne af flimmer i optagedisplayet kan afvige fra dem, der ses på billeder. Vi anbefaler, at du tager testbilleder for at identificere lukkerhastigheden, der minimerer flimmer og bånd.
  • Eksponeringsvedligeholdelse er deaktiveret, mens højfrekvent flimmerreduktion er aktiv, selv når [ Lukkerhastighed ] er valgt for brugerdefineret indstilling b7 [ Behold eksp. når f/ændres ].

Brug af " Genkald optagelsesfunktioner " med højfrekvent flimmerreduktion

Hvis du vælger [ Gem aktuelle indstillinger ] for brugerdefineret indstilling f2 [ Brugerdefinerede kontroller (optagelse) ] > [ Genkald optagelsesfunktioner ] eller [ Genkald optagelsesfunktioner (hold) ], mens højfrekvent flimmerreduktion er aktiveret, gemmes den lukkerhastighed, der aktuelt er valgt via fin- tuning. Dette giver dig mulighed for f.eks. at identificere og gemme lukkerhastigheden, der minimerer striber, i et højfrekvent LED-display og derefter øjeblikkeligt genkalde den gemte værdi kun ved brug af den valgte knap, når LED-displayet er i rammen.