Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Måling

G -knap U C fotooptagelsesmenu

Måling bestemmer, hvordan kameraet indstiller eksponeringen.

Mulighed Beskrivelse
L [ Matrix måling ] Kameraet måler et bredt område af billedet og indstiller eksponering i henhold til tonefordeling, farve, komposition og afstand for resultater tæt på dem, der ses med det blotte øje.
M [ Centervægtet måling ]
  • Kameraet tildeler den største vægt til midten af billedet. Denne tilstand kan f.eks. bruges med motiver, der dominerer kompositionen.
  • Centervægtet måling anbefales også ved brug af filtre med en eksponeringsfaktor (filterfaktor) over 1×.
  • Størrelsen på det område, der er tildelt den største vægt, kan vælges ved hjælp af brugerdefineret indstilling b5 [ Centervægtet område ].
  • Det målte område kan vises eller skjules ved hjælp af brugerdefinerede indstillinger d18 [ Custom monitor shooting display ] og d19 [ Custom viewfinder shooting display ].
N [ Spotmåling ]
  • Kameraet måler en cirkel med en diameter på 4 mm/0,16 in. (svarende til ca. 1,5 % af billedet). Dette sikrer, at motivet bliver korrekt eksponeret, selv når baggrunden er meget lysere eller mørkere.
  • Det målte område er centreret om det aktuelle fokuspunkt. Hvis [ Auto-område-AF ] er valgt for AF-område-tilstand ( 0 AF-område-tilstand ), måler kameraet i stedet det midterste fokuspunkt.
t [ Highlight-vægtet måling ] Kameraet tildeler højlys den største vægt. Brug denne mulighed til at reducere tab af detaljer i højlys, for eksempel når du fotograferer spotbelyste performere på scenen.