Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Tidskode

G -knap U 1 videooptagelsesmenu

Vælg, om du vil optage tidskoder angive time, minut, sekund og billednummer for hvert billede, når du optager videoer. Tidskoder er ikke inkluderet i videoer, der er optaget med [ H.264 8-bit (MP4) ] valgt for [ Videofiltype ] i videooptagelsesmenuen.

Mulighed Beskrivelse
[ Optag tidskoder ]
 • [ Til ]: Optag tidskoder. Tidskoden vises i optagedisplayet.
 • [ Til (med HDMI udgang) ]: Tidskoder vil blive inkluderet i optagelser, der er gemt på eksterne optagere, der er tilsluttet kameraet via et HDMI kabel. Kameraet understøtter Atomos SHOGUN , NINJA og SUMO -seriens monitoroptagere.
 • [ Fra ]: Tidskoder optages ikke.
[ Optællingsmetode ]
 • [ Record run ]: Tidskoder øges kun, mens optagelsen er i gang.
 • [ Frit løb ]: Tidskoder øges kontinuerligt. Tidskoder fortsætter med at blive forøget, mens kameraet er slukket.
[ Tidskode oprindelse ]
 • [ Nulstil ]: Nulstil tidskoden til 00:00:00.00.
 • [ Nulstil med fjernbetjening ]: Tidskoden kan nulstilles ved at trykke på udløserknappen på en valgfri WR-T10 trådløs fjernbetjening ( 0 'Nulstil med fjernbetjening' ).
 • [ Indtast manuelt ]: Indtast time-, minut-, sekund- og billednummer manuelt.
 • [ Aktuel tid ]: Indstil tidskoden til det aktuelle klokkeslæt som rapporteret af kamerauret. Inden du fortsætter, skal du vælge [ Tidszone og dato ] i opsætningsmenuen og sikre dig, at kameraets ur er indstillet til den korrekte tid og dato.
[ Dropramme ] Vælg [ ON ] for at kompensere for uoverensstemmelser mellem billedantallet og den faktiske optagetid ved billedhastigheder på 30 og 60 fps.

Forsigtig: HDMI enheder

Hvis du vælger [ Til (med HDMI udgang) ] for [ Optag tidskoder ] kan det forstyrre optagelserne til HDMI enheder.

"Nulstil ved hjælp af fjernbetjening"

Denne indstilling gør det muligt at nulstille tidskoden ved at trykke på udløserknappen på en valgfri WR-T10 parret med en valgfri WR-R11a eller WR-R10 trådløs fjernbetjening tilsluttet kameraet.

 • Hvis du vælger [ Nulstil med fjernbetjening ] vises en dialogboks til nulstilling af tidskode. Tryk på udløserknappen på WR-T10 for at nulstille tidskoden.
 • Parring af en enkelt WR-T10 med flere trådløse WR-R11a / WR-R10 fjernbetjeninger gør det muligt at nulstille tidskoderne for flere kameraer samtidigt med et enkelt tryk på WR-T10 's udløserknap. Tidskoderne for flere kameraer kan således synkroniseres, hvilket gør redigering lettere.

Dialogboksen for nulstilling af tidskode

Hvis du trykker kameraets udløserknap helt ned, mens dialogboksen for nulstilling af tidskode vises, nulstilles tidskoden. Der vil ikke blive taget billeder.