Προσαρμόστε την ισορροπία χρώματος της οθόνης σύμφωνα με το γούστο σας.

 • Το [ Monitor color balance ] μπορεί να ρυθμιστεί μόνο όταν η οθόνη είναι η ενεργή οθόνη. Δεν μπορεί να ρυθμιστεί όταν έχει επιλεγεί το [ Viewfinder only ] για λειτουργία παρακολούθησης ή όταν το μάτι σας είναι στραμμένο στο εικονοσκόπιο.

 • Η ισορροπία χρωμάτων ρυθμίζεται χρησιμοποιώντας τον πολυ-επιλογέα. Πατήστε 1 , 3 , 4 ή 2 για να ρυθμίσετε την ισορροπία χρωμάτων όπως φαίνεται παρακάτω. Πατήστε το J για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

  1

  Αυξήστε το πράσινο

  2

  Αυξήστε το κεχριμπάρι

  3

  Αυξήστε το ματζέντα

  4

  Αύξηση μπλε

 • Η ισορροπία χρωμάτων της οθόνης ισχύει μόνο για τα μενού, την αναπαραγωγή και την οθόνη λήψης. οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβήχτηκαν με την κάμερα δεν επηρεάζονται.

 • Η εικόνα αναφοράς είναι είτε η τελευταία φωτογραφία που τραβήχτηκε είτε, στη λειτουργία αναπαραγωγής, η τελευταία εικόνα που εμφανίστηκε. Εάν η κάρτα μνήμης δεν περιέχει φωτογραφίες, θα εμφανιστεί ένα κενό πλαίσιο.

 • Για να επιλέξετε διαφορετική εικόνα, πατήστε το κουμπί W ( Q ). Επισημάνετε την εικόνα που θέλετε και πατήστε το J για να την επιλέξετε ως εικόνα αναφοράς.

 • Για να προβάλετε την επισημασμένη εικόνα σε πλήρες κάδρο, πατήστε και κρατήστε πατημένο το X .

B Το μενού Setup: Ρύθμιση κάμερας

Μορφοποίηση κάρτας μνήμηςΓλώσσαΖώνη ώρας και ημερομηνίαΦωτεινότητα οθόνηςΙσορροπία χρώματος οθόνηςΦωτεινότητα σκοπεύτρουΙσορροπία χρώματος σκόπευτροΜέγεθος οθόνης Finder (Photo Lv)Περιορίστε την επιλογή λειτουργίας παρακολούθησηςΟθόνη πληροφοριών αυτόματης περιστροφήςΕπιλογές μικρορύθμισης AFΔεδομένα φακού χωρίς CPUΑποθήκευση θέσης εστίασηςΑυτόματη διακοπή θερμοκρασίαςΣυμπεριφορά ασπίδας αισθητήρα κατά την απενεργοποίησηΑισθητήρας καθαρής εικόναςΕικόνα Dust Off Ref ΦωτογραφίαΧαρτογράφηση pixelΣχόλιο εικόναςΠληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτωνIPTCΕπιλογές φωνητικού σημειώματοςΉχοι κάμεραςΑθόρυβη λειτουργίαΑγγίξτε Στοιχεία ελέγχουHDMIΠροτεραιότητα σύνδεσης USBΔεδομένα τοποθεσίας (Ενσωματωμένα)Επιλογές ασύρματου τηλεχειριστηρίου (WR).Αντιστοιχίστε το κουμπί Fn Remote (WR).Σήμανση συμμόρφωσηςΠληροφορίες μπαταρίαςΠαράδοση τροφοδοσίας USBΕξοικονόμηση ενέργειας (Λειτουργία φωτογραφίας)Κλείδωμα κενού υποδοχήςΑποθήκευση/Φόρτωση ρυθμίσεων μενούΕπαναφορά όλων των ρυθμίσεωνΈκδοση υλικολογισμικού