Επιλέξτε [ ON ] για να παρακάμψετε τις επιλογές που έχουν επιλεγεί για το [ Camera sounds ] στο μενού ρυθμίσεων και να απενεργοποιήσετε το ηλεκτρονικό κλείστρο και το ηχείο μπιπ κατά τη φωτογράφηση.

  • Η επιλογή [ ON ] καταστέλλει επίσης άλλους ήχους κάμερας. Ωστόσο, δεν σωπαίνει εντελώς την κάμερα. Οι ήχοι της κάμερας μπορεί να εξακολουθούν να ακούγονται, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια της αυτόματης εστίασης ή της ρύθμισης διαφράγματος, στην τελευταία περίπτωση πιο αισθητά σε διαφράγματα μικρότερα (δηλαδή, σε αριθμούς f υψηλότερους) από το f/5,6.

  • Ο ρυθμός προώθησης καρέ μπορεί να μειωθεί σε ορισμένες περιπτώσεις.

  • Η μείωση θορύβου μακράς έκθεσης είναι απενεργοποιημένη.

  • Οι προαιρετικές μονάδες φλας δεν ενεργοποιούνται.

  • Η αθόρυβη λειτουργία θέτει σε σίγαση το ηλεκτρονικό κλείστρο και το ηχείο μπιπ και μειώνει τους άλλους ήχους της κάμερας, αλλά δεν απαλλάσσει τους φωτογράφους από την ανάγκη να σέβονται το απόρρητο των θεμάτων τους και τα δικαιώματα εικόνας.

Το χρονόμετρο αναμονής

Ακόμη και όταν έχει επιλεγεί το [ ON ] για [ Αθόρυβη λειτουργία ], θα παράγεται ήχος όταν ενεργοποιηθεί ή λήξει ο χρονοδιακόπτης αναμονής. Για σίγαση του χρονοδιακόπτη αναμονής, επιλέξτε [ Χωρίς όριο ] για Προσαρμοσμένη ρύθμιση c3 [ Καθυστέρηση απενεργοποίησης ] > [ Χρονοδιακόπτης αναμονής ].

B Το μενού Setup: Ρύθμιση κάμερας

Μορφοποίηση κάρτας μνήμηςΓλώσσαΖώνη ώρας και ημερομηνίαΦωτεινότητα οθόνηςΙσορροπία χρώματος οθόνηςΦωτεινότητα σκοπεύτρουΙσορροπία χρώματος σκόπευτροΜέγεθος οθόνης Finder (Photo Lv)Περιορίστε την επιλογή λειτουργίας παρακολούθησηςΟθόνη πληροφοριών αυτόματης περιστροφήςΕπιλογές μικρορύθμισης AFΔεδομένα φακού χωρίς CPUΑποθήκευση θέσης εστίασηςΑυτόματη διακοπή θερμοκρασίαςΣυμπεριφορά ασπίδας αισθητήρα κατά την απενεργοποίησηΑισθητήρας καθαρής εικόναςΕικόνα Dust Off Ref ΦωτογραφίαΧαρτογράφηση pixelΣχόλιο εικόναςΠληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτωνIPTCΕπιλογές φωνητικού σημειώματοςΉχοι κάμεραςΑθόρυβη λειτουργίαΑγγίξτε Στοιχεία ελέγχουHDMIΠροτεραιότητα σύνδεσης USBΔεδομένα τοποθεσίας (Ενσωματωμένα)Επιλογές ασύρματου τηλεχειριστηρίου (WR).Αντιστοιχίστε το κουμπί Fn Remote (WR).Σήμανση συμμόρφωσηςΠληροφορίες μπαταρίαςΠαράδοση τροφοδοσίας USBΕξοικονόμηση ενέργειας (Λειτουργία φωτογραφίας)Κλείδωμα κενού υποδοχήςΑποθήκευση/Φόρτωση ρυθμίσεων μενούΕπαναφορά όλων των ρυθμίσεωνΈκδοση υλικολογισμικού