Επιλέξτε εάν ο παρεχόμενος μετασχηματιστής φόρτισης AC ή οι υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι μέσω USB μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τροφοδοσία της κάμερας (παροχή ρεύματος USB). Η παροχή τροφοδοσίας USB επιτρέπει τη χρήση της κάμερας ενώ περιορίζει την αποστράγγιση της μπαταρίας.

Επιλογή

Περιγραφή

[ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ]

Η κάμερα τροφοδοτείται από συνδεδεμένες συσκευές ενώ είναι ενεργοποιημένη. Οι συνδεδεμένες συσκευές θα τροφοδοτούν επίσης με ρεύμα όταν η κάμερα είναι απενεργοποιημένη, εάν η μεταφόρτωση Bluetooth βρίσκεται σε εξέλιξη ή η λυχνία πρόσβασης της κάρτας μνήμης είναι αναμμένη.

[ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ]

Η κάμερα δεν τροφοδοτεί οποιαδήποτε στιγμή από τις συνδεδεμένες συσκευές.

  • Η τροφοδοσία θα παρέχεται στην κάμερα μόνο όταν τοποθετηθεί η μπαταρία.

  • Ένα εικονίδιο παροχής ρεύματος USB εμφανίζεται στην οθόνη λήψης και στον πίνακα ελέγχου όταν η κάμερα τροφοδοτείται από εξωτερική πηγή.

Παράδοση τροφοδοσίας USB υπολογιστή
  • Πριν χρησιμοποιήσετε έναν υπολογιστή για την παροχή ρεύματος στην κάμερα, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής είναι εξοπλισμένος με υποδοχή USB τύπου C. Χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο USB UC-E25 (διατίθεται χωριστά) για να συνδέσετε την κάμερα στον υπολογιστή.

  • Ανάλογα με το μοντέλο και τις προδιαγραφές του προϊόντος, ορισμένοι υπολογιστές δεν παρέχουν ρεύμα για την τροφοδοσία της κάμερας.

“Power Delivery” έναντι “Charging”

Η παροχή ρεύματος για τις λειτουργίες της κάμερας αναφέρεται ως "παροχή ισχύος", ενώ ο όρος "φόρτιση" χρησιμοποιείται όταν τροφοδοτείται μόνο για τη φόρτιση της μπαταρίας της κάμερας. Οι συνθήκες υπό τις οποίες χρησιμοποιείται η ισχύς που παρέχεται από εξωτερικές συσκευές για την τροφοδοσία της κάμερας ή τη φόρτιση της μπαταρίας φαίνονται παρακάτω.

Επιλέχθηκε η επιλογή για [Παροχή ισχύος USB]

Διακόπτης ρεύματος

Εξωτερική πηγή ενέργειας που χρησιμοποιείται για

[ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ]

Ενεργό (ενεργός χρονοδιακόπτης αναμονής) 1

Παράδοση ρεύματος

Ενεργό (χρονόμετρο αναμονής απενεργοποιημένο)

Φόρτιση 2

Μακριά από

Φόρτιση 2

[ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ]

Ενεργό (ενεργός χρονοδιακόπτης αναμονής) 1

Ενεργό (χρονόμετρο αναμονής απενεργοποιημένο)

Φόρτιση 2

Μακριά από

Φόρτιση 2

  1. Περιλαμβάνει περιπτώσεις στις οποίες ο διακόπτης λειτουργίας βρίσκεται στη θέση "OFF", αλλά η μεταφόρτωση Bluetooth βρίσκεται σε εξέλιξη ή η λυχνία πρόσβασης της κάρτας μνήμης είναι αναμμένη.

  2. Οι μπαταρίες EN-EL18d, EN-EL18c και EN-EL18b που έχουν τοποθετηθεί στην κάμερα θα φορτιστούν όταν η κάμερα συνδεθεί στον παρεχόμενο προσαρμογέα φόρτισης AC ή μέσω USB σε έναν υπολογιστή. Σημειώστε, ωστόσο, ότι οι μπαταρίες με το "4" ( l ) που εμφανίζεται για [ Battery info ] > [ Battery age ] στο μενού ρυθμίσεων δεν μπορούν να φορτιστούν.

B Το μενού Setup: Ρύθμιση κάμερας

Μορφοποίηση κάρτας μνήμηςΓλώσσαΖώνη ώρας και ημερομηνίαΦωτεινότητα οθόνηςΙσορροπία χρώματος οθόνηςΦωτεινότητα σκοπεύτρουΙσορροπία χρώματος σκόπευτροΜέγεθος οθόνης Finder (Photo Lv)Περιορίστε την επιλογή λειτουργίας παρακολούθησηςΟθόνη πληροφοριών αυτόματης περιστροφήςΕπιλογές μικρορύθμισης AFΔεδομένα φακού χωρίς CPUΑποθήκευση θέσης εστίασηςΑυτόματη διακοπή θερμοκρασίαςΣυμπεριφορά ασπίδας αισθητήρα κατά την απενεργοποίησηΑισθητήρας καθαρής εικόναςΕικόνα Dust Off Ref ΦωτογραφίαΧαρτογράφηση pixelΣχόλιο εικόναςΠληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτωνIPTCΕπιλογές φωνητικού σημειώματοςΉχοι κάμεραςΑθόρυβη λειτουργίαΑγγίξτε Στοιχεία ελέγχουHDMIΠροτεραιότητα σύνδεσης USBΔεδομένα τοποθεσίας (Ενσωματωμένα)Επιλογές ασύρματου τηλεχειριστηρίου (WR).Αντιστοιχίστε το κουμπί Fn Remote (WR).Σήμανση συμμόρφωσηςΠληροφορίες μπαταρίαςΠαράδοση τροφοδοσίας USBΕξοικονόμηση ενέργειας (Λειτουργία φωτογραφίας)Κλείδωμα κενού υποδοχήςΑποθήκευση/Φόρτωση ρυθμίσεων μενούΕπαναφορά όλων των ρυθμίσεωνΈκδοση υλικολογισμικού