Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις LED κατάστασης και λειτουργίας σύνδεσης για τα προαιρετικά ασύρματα τηλεχειριστήρια WR-R11a και WR-R10. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια λειτουργία σύνδεσης για σύνδεση με προαιρετικές ραδιοελεγχόμενες μονάδες φλας που υποστηρίζουν προηγμένο ασύρματο φωτισμό.

Ασύρματα τηλεχειριστήρια WR-R10
  • Απαιτείται προσαρμογέας WR-A10 όταν χρησιμοποιείτε το WR-R10.

  • Βεβαιωθείτε ότι το υλικολογισμικό για το WR-R10 έχει ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση (έκδοση 3.0 ή νεότερη). Για πληροφορίες σχετικά με ενημερώσεις υλικολογισμικού, ανατρέξτε στον ιστότοπο της Nikon για την περιοχή σας.

Λάμπα LED

Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τα LED κατάστασης στο ασύρματο τηλεχειριστήριο WR-R11a ή WR-R10 που είναι τοποθετημένο στην κάμερα. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση που παρέχεται με το ασύρματο τηλεχειριστήριο.

Επιλέξτε μια λειτουργία σύνδεσης για ασύρματα τηλεχειριστήρια WR-R11a ή WR-R10 που είναι τοποθετημένα σε άλλες κάμερες ή ραδιοελεγχόμενες μονάδες φλας που υποστηρίζουν προηγμένο ασύρματο φωτισμό. Βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί η ίδια λειτουργία για τις άλλες συσκευές.

Επιλογή

Περιγραφή

[ Ζεύγος ]

Η κάμερα συνδέεται μόνο με συσκευές με τις οποίες έχει προηγουμένως αντιστοιχιστεί. Πατήστε το κουμπί σύζευξης στο ασύρματο τηλεχειριστήριο που είναι συνδεδεμένο στην κάμερα για να το αντιστοιχίσετε με άλλες συσκευές.

  • Καθώς η κάμερα δεν θα επικοινωνεί με συσκευές με τις οποίες δεν έχει γίνει σύζευξη, αυτή η επιλογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποφυγή παρεμβολών σήματος από άλλες συσκευές που βρίσκονται στην περιοχή.

  • Δεδομένου ότι κάθε συσκευή πρέπει να αντιστοιχίζεται ξεχωριστά, ωστόσο, το PIN συνιστάται όταν συνδέεστε σε μεγάλο αριθμό συσκευών.

[ PIN ]

Η επικοινωνία μοιράζεται μεταξύ όλων των συσκευών με το ίδιο τετραψήφιο PIN. Εισαγάγετε ένα τετραψήφιο PIN της επιλογής σας. Πατήστε 4 ή 2 για να επισημάνετε ψηφία και πατήστε 1 ή 3 για αλλαγή. Πατήστε το J για να εισαγάγετε και να εμφανίσετε το επιλεγμένο PIN.

  • Αυτή η επιλογή είναι μια καλή επιλογή για φωτογραφία με μεγάλο αριθμό απομακρυσμένων συσκευών.

  • Εάν υπάρχουν πολλές κάμερες που μοιράζονται το ίδιο PIN, οι μονάδες φλας θα βρίσκονται υπό τον αποκλειστικό έλεγχο της κάμερας που συνδέεται πρώτη, αποτρέποντας τη σύνδεση όλων των άλλων καμερών (τα LED στα ασύρματα τηλεχειριστήρια που είναι συνδεδεμένα στις επηρεαζόμενες κάμερες θα αναβοσβήνουν) .

  • Ανεξάρτητα από την επιλογή που έχει επιλεγεί για [ Λειτουργία σύνδεσης ], τα σήματα από τα ζευγαρωμένα ασύρματα τηλεχειριστήρια θα λαμβάνονται πάντα από το WR-R11a ή το WR-R10. Οι χρήστες του ασύρματου τηλεχειριστηρίου WR-1 θα πρέπει να επιλέξουν τη σύζευξη ως λειτουργία σύνδεσης WR-1.

B Το μενού Setup: Ρύθμιση κάμερας

Μορφοποίηση κάρτας μνήμηςΓλώσσαΖώνη ώρας και ημερομηνίαΦωτεινότητα οθόνηςΙσορροπία χρώματος οθόνηςΦωτεινότητα σκοπεύτρουΙσορροπία χρώματος σκόπευτροΜέγεθος οθόνης Finder (Photo Lv)Περιορίστε την επιλογή λειτουργίας παρακολούθησηςΟθόνη πληροφοριών αυτόματης περιστροφήςΕπιλογές μικρορύθμισης AFΔεδομένα φακού χωρίς CPUΑποθήκευση θέσης εστίασηςΑυτόματη διακοπή θερμοκρασίαςΣυμπεριφορά ασπίδας αισθητήρα κατά την απενεργοποίησηΑισθητήρας καθαρής εικόναςΕικόνα Dust Off Ref ΦωτογραφίαΧαρτογράφηση pixelΣχόλιο εικόναςΠληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτωνIPTCΕπιλογές φωνητικού σημειώματοςΉχοι κάμεραςΑθόρυβη λειτουργίαΑγγίξτε Στοιχεία ελέγχουHDMIΠροτεραιότητα σύνδεσης USBΔεδομένα τοποθεσίας (Ενσωματωμένα)Επιλογές ασύρματου τηλεχειριστηρίου (WR).Αντιστοιχίστε το κουμπί Fn Remote (WR).Σήμανση συμμόρφωσηςΠληροφορίες μπαταρίαςΠαράδοση τροφοδοσίας USBΕξοικονόμηση ενέργειας (Λειτουργία φωτογραφίας)Κλείδωμα κενού υποδοχήςΑποθήκευση/Φόρτωση ρυθμίσεων μενούΕπαναφορά όλων των ρυθμίσεωνΈκδοση υλικολογισμικού