Το επίπεδο στο οποίο η κάμερα θα απενεργοποιείται αυτόματα καθώς αυξάνεται η εσωτερική της θερμοκρασία μπορεί να επιλεγεί από τα [ Standard ] και [ High ].

  • Όταν είναι επιλεγμένο το [ Standard ], η κάμερα θα εμφανίσει πρώτα ένα J και μετά ένα εικονίδιο K καθώς αυξάνεται η εσωτερική της θερμοκρασία, αλλάζει σε ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης εάν η θερμοκρασία αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

  • Όταν είναι επιλεγμένο το [ Υψηλό ], η κάμερα θα εμφανίζει τα εικονίδια J , K και M καθώς αυξάνεται η εσωτερική της θερμοκρασία, μεταβαίνοντας σε ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης εάν η θερμοκρασία αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

  • Όταν το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης φτάσει στο μηδέν, η κάμερα θα απενεργοποιηθεί αυτόματα και η περαιτέρω φωτογράφιση θα διακοπεί.

Προσοχή: “ Υψηλό

Παρόλο που η επιλογή [ Υψηλή ] σάς δίνει περισσότερο χρόνο πριν σβήσει η κάμερα, η κάμερα μπορεί να ζεσταθεί στο άγγιγμα. Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τρίποδο ή άλλο εξοπλισμό για να μειώσετε το χρόνο που αφιερώνετε στο άγγιγμα της κάμερας.

Προφυλάξεις: Όταν η κάμερα είναι ζεστή
  • Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο χρονοδιακόπτης αντίστροφης μέτρησης μπορεί να εμφανιστεί τη στιγμή που ενεργοποιείται η κάμερα, ακόμη και όταν έχει επιλεγεί το [ Υψηλό ].

  • Η ποιότητα της εικόνας μπορεί να πέσει όταν η κάμερα είναι ζεστή.

  • Οι κάρτες μνήμης που έχουν τοποθετηθεί σε μια καυτή κάμερα μπορεί επίσης να ζεσταθούν. Περιμένετε να πέσει η θερμοκρασία πριν χειριστείτε την κάμερα ή τις κάρτες μνήμης.

B Το μενού Setup: Ρύθμιση κάμερας

Μορφοποίηση κάρτας μνήμηςΓλώσσαΖώνη ώρας και ημερομηνίαΦωτεινότητα οθόνηςΙσορροπία χρώματος οθόνηςΦωτεινότητα σκοπεύτρουΙσορροπία χρώματος σκόπευτροΜέγεθος οθόνης Finder (Photo Lv)Περιορίστε την επιλογή λειτουργίας παρακολούθησηςΟθόνη πληροφοριών αυτόματης περιστροφήςΕπιλογές μικρορύθμισης AFΔεδομένα φακού χωρίς CPUΑποθήκευση θέσης εστίασηςΑυτόματη διακοπή θερμοκρασίαςΣυμπεριφορά ασπίδας αισθητήρα κατά την απενεργοποίησηΑισθητήρας καθαρής εικόναςΕικόνα Dust Off Ref ΦωτογραφίαΧαρτογράφηση pixelΣχόλιο εικόναςΠληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτωνIPTCΕπιλογές φωνητικού σημειώματοςΉχοι κάμεραςΑθόρυβη λειτουργίαΑγγίξτε Στοιχεία ελέγχουHDMIΠροτεραιότητα σύνδεσης USBΔεδομένα τοποθεσίας (Ενσωματωμένα)Επιλογές ασύρματου τηλεχειριστηρίου (WR).Αντιστοιχίστε το κουμπί Fn Remote (WR).Σήμανση συμμόρφωσηςΠληροφορίες μπαταρίαςΠαράδοση τροφοδοσίας USBΕξοικονόμηση ενέργειας (Λειτουργία φωτογραφίας)Κλείδωμα κενού υποδοχήςΑποθήκευση/Φόρτωση ρυθμίσεων μενούΕπαναφορά όλων των ρυθμίσεωνΈκδοση υλικολογισμικού