Δυνατότητες διαθέσιμες με την έκδοση υλικολογισμικού "C" 1.10

Οι νέες δυνατότητες που είναι διαθέσιμες με την έκδοση υλικολογισμικού 1.10 της κάμερας «C» περιγράφονται παρακάτω.

Υποστήριξη για φακούς power zoom

Νέες επιλογές για προσαρμοσμένες ρυθμίσεις f2 "Προσαρμοσμένα στοιχεία ελέγχου (λήψη)" και g2 "Προσαρμοσμένα στοιχεία ελέγχου": "Power zoom +" και "Power zoom −"

Τα [ Power zoom + ] και [ Power zoom − ] έχουν προστεθεί στους ρόλους που μπορούν να αντιστοιχιστούν στα χειριστήρια της κάμερας για τις Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις f2 [ Προσαρμοσμένα χειριστήρια (λήψη) ] και g2 [ Προσαρμοσμένα στοιχεία ελέγχου ]. Εάν αντιστοιχίσετε το [ Power zoom + ] στο [ κουμπί Fn1 ], μπορείτε να μεγεθύνετε ηλεκτρονικά (power zoom) ενώ πατάτε το κουμπί Fn1 . Εάν αντιστοιχίσετε το [ Power zoom − ] στο [ κουμπί Fn2 ], μπορείτε να κάνετε σμίκρυνση ηλεκτρονικά ενώ πατάτε το κουμπί Fn2 .

 • Αυτές οι επιλογές ισχύουν μόνο με φακούς power zoom.
 • Όταν το [ Κουμπί Fn1 ] στην Προσαρμοσμένη ρύθμιση f2 [ Προσαρμοσμένα χειριστήρια (λήψη) ] ή g2 [ Προσαρμοσμένα χειριστήρια ] έχει οριστεί σε [ Power zoom + ], το [ Power zoom - ] επιλέγεται για το [ Κουμπί Fn2 ].
 • Όταν το [ Κουμπί Fn2 ] στην Προσαρμοσμένη Ρύθμιση f2 [ Προσαρμοσμένα χειριστήρια (λήψη) ] ή g2 [ Προσαρμοσμένα χειριστήρια ] έχει οριστεί σε [ Power zoom - ], επιλέγεται το [ Power zoom + ] για το [ κουμπί Fn1 ].
 • Στη λειτουργία αυτοπορτραίτου, η λειτουργία δυναμικού ζουμ με χρήση των κουμπιών Fn1 και Fn2 είναι απενεργοποιημένη.

Νέες επιλογές για τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις: f7 και g5 "Επιλογές κουμπιού Power zoom (PZ)"

Οι [ Επιλογές κουμπιού Power zoom (PZ) ] προστέθηκαν ως προσαρμοσμένες ρυθμίσεις f7 και g5. Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις power zoom.

ΕίδοςΠεριγραφή
[ Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά X / W ]Εάν έχει επιλεγεί το [ On ], μπορείτε να μεγεθύνετε ηλεκτρονικά ενώ πατάτε το κουμπί X και να κάνετε σμίκρυνση ενώ πατάτε το κουμπί W (power zoom).
 • Εάν το MC-N10 Remote Grip είναι συνδεδεμένο στην κάμερα, μπορείτε επίσης να κάνετε ζουμ με τα κουμπιά X και W του τηλεχειριστηρίου όταν είναι επιλεγμένο το [ On ].
 • Εάν το τηλεχειριστήριο ML-L7 είναι συνδεδεμένο στην κάμερα, μπορείτε επίσης να κάνετε ζουμ με το κουμπί + του τηλεχειριστηρίου (τηλεφακός) και το κουμπί - (ευρυγώνιο) όταν είναι επιλεγμένο το [ On ].
[ Ταχύτητα δυναμικού ζουμ ]Μπορείτε να επιλέξετε την ταχύτητα με την οποία ο φακός κάνει μεγέθυνση και σμίκρυνση χρησιμοποιώντας τα κουμπιά που έχουν αντιστοιχιστεί με το ρόλο του power zoom επιλέγοντας αρνητικές τιμές για χαμηλότερη ταχύτητα ή θετικές τιμές για μεγαλύτερη ταχύτητα.
 • Στην Προσαρμοσμένη ρύθμιση g5 [ Επιλογές κουμπιού Power zoom (PZ) ], μπορείτε να ρυθμίσετε ξεχωριστά το [ Pre/post recording ] και το [ Κατά την εγγραφή ].
 • Αυτές οι επιλογές ισχύουν μόνο με φακούς power zoom.
 • Η προσθήκη αυτού του στοιχείου μενού άλλαξε τον αριθμό της προσαρμοσμένης ρύθμισης [ Ένδειξη επισήμανσης ] από g5 σε g6.

Θόρυβος φακού

Ο θόρυβος από το φακό κατά τη διάρκεια του ζουμ μπορεί να ακούγεται στο βίντεο. Εάν παρατηρήσετε θόρυβο φακού όταν χρησιμοποιείτε κουμπιά που έχουν εκχωρηθεί με το ρόλο του power zoom, συνιστάται η ρύθμιση Προσαρμοσμένης ρύθμισης g5 [ Επιλογές κουμπιού Power zoom (PZ) ] > [ Power zoom speed ] > [ Κατά την εγγραφή ] σε χαμηλότερες ταχύτητες ζουμ.

Ακούγεται η λειτουργία της κάμερας

Οι ήχοι λειτουργίας όταν πατάτε τα κουμπιά της κάμερας για μεγέθυνση μπορεί να ακούγονται στο βίντεο. Εάν ανησυχείτε για τους ήχους λειτουργίας όταν χρησιμοποιείτε κουμπιά για ενεργό ζουμ, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω για μεγέθυνση.

 • Μια έξυπνη συσκευή με εγκατεστημένη την εφαρμογή SnapBridge (η λειτουργία power zoom ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη ανάλογα με την έκδοση της εφαρμογής SnapBridge )
 • Τηλεχειριστήριο ML-L7
 • MC-N10 Τηλεχειριστήριο

Νέα επιλογή για το μενού ρυθμίσεων: "Αποθήκευση θέσης ζουμ (φακοί PZ)"

Στο μενού ρυθμίσεων έχει προστεθεί μια επιλογή [ Αποθήκευση θέσης ζουμ (φακοί PZ) ]. Εάν έχει επιλεγεί το [ On ], η κάμερα θα αποθηκεύσει τη θέση ζουμ που ισχύει όταν η κάμερα είναι απενεργοποιημένη και θα την επαναφέρει όταν η κάμερα είναι ενεργοποιημένη.

 • Αυτή η επιλογή ισχύει μόνο για φακούς power zoom.
 • Η θέση ζουμ επαναφέρεται εάν ο φακός αντικατασταθεί από έναν με διαφορετικό όνομα προϊόντος.

Νέα ένδειξη εστιακής απόστασης στην οθόνη λήψης

Ένας δείκτης εστιακής απόστασης έχει προστεθεί στην οθόνη λήψης. Εμφανίζεται μόνο με φακούς power zoom.

Νέα επιλογή για προσαρμοσμένη ρύθμιση: g7 "Κόκκινη ένδειξη πλαισίου REC"

Η [ Κόκκινη ένδειξη πλαισίου REC ] προστέθηκε ως Προσαρμοσμένη ρύθμιση g7. Εάν επιλεγεί το [ On ], θα εμφανιστεί ένα κόκκινο περίγραμμα γύρω από την οθόνη λήψης ενώ η εγγραφή βίντεο βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτό βοηθά στην αποφυγή χαμένων λήψεων ειδοποιώντας σας όταν η εγγραφή βρίσκεται σε εξέλιξη.

Νέα επιλογή για το μενού ρυθμίσεων: " USB "

Στο μενού ρυθμίσεων έχει προστεθεί μια επιλογή [ USB ]. Με αυτήν την προσθήκη, ένα iPhone που εκτελεί την εφαρμογή smartphone NX MobileAir μπορεί πλέον να εισάγει εικόνες από την κάμερα που είναι συνδεδεμένη μέσω καλωδίου USB .

 • Επιλέξτε [ MTP/PTP ] όταν συνδέεστε σε υπολογιστές ή συσκευές Android .
 • Επιλέξτε [ iPhone ] μόνο όταν συνδέεστε σε iPhone μέσω καλωδίου USB-C σε Lightning τρίτου κατασκευαστή για να χρησιμοποιήσετε NX MobileAir (για πληροφορίες σχετικά με τα συμβατά καλώδια USB-C σε Lightning, ανατρέξτε στην ηλεκτρονική βοήθεια για το NX MobileAir).
 • Είτε η κάμερα είναι συνδεδεμένη σε iPhone είτε όχι, επιλέγοντας [ iPhone ] θα απενεργοποιηθούν οι λειτουργίες που αναφέρονται παρακάτω. Για πρόσβαση σε αυτές τις δυνατότητες, επιλέξτε [ MTP/PTP ].
  • ενσωματωμένες λειτουργίες δικτύου κάμερας
  • το στοιχείο [ Επιλογές ασύρματου τηλεχειριστηρίου (ML-L7) ] στο μενού ρυθμίσεων
  • παροχή ρεύματος στην κάμερα ή φόρτιση της μπαταρίας μέσω USB .
 • Η εφαρμογή NX MobileAir είναι διαθέσιμη από το Apple App Store και Google Play .

Νέα ένδειξη για το χρόνο εγγραφής βίντεο

Μια ένδειξη χρόνου εγγραφής βίντεο (διάρκεια εγγραφής βίντεο) έχει προστεθεί στην οθόνη λήψης κατά τη διάρκεια της εγγραφής βίντεο.

Άλλαξε τη λειτουργία αυτόματης εστίασης κατά τη χρήση του [Recall focus position]

Η λειτουργία αυτόματης εστίασης έχει αλλάξει όταν έχει επιλεγεί η [ Ανάκληση θέσης εστίασης ] για το [ Κουμπί φακού Fn2 ] στην Προσαρμοσμένη ρύθμιση f2 [ Προσαρμοσμένα στοιχεία ελέγχου (λήψη) ] ή g2 [ Προσαρμοσμένα στοιχεία ελέγχου ]. Κατά την ανάκληση της καταχωρημένης θέσης εστίασης, η λειτουργία εστίασης θα αλλάξει τώρα σε χειροκίνητη εστίαση ενώ πατιέται το κουμπί Fn2 του φακού. Η κάμερα δεν θα εστιάσει εκ νέου εάν το κουμπί λήψης πατηθεί μέχρι τη μέση ενώ πατηθεί το κουμπί Fn2 του φακού.

Υποστήριξη για MC-N10 Remote Grip

MC-N10 Remote Grip έχει προστεθεί σε συμβατά αξεσουάρ. Όταν συνδέεται με την κάμερα, το MC-N10 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εργασίες όπως η εγγραφή βίντεο, η φωτογραφία και η προσαρμογή των ρυθμίσεων της κάμερας. Έρχεται εξοπλισμένο με ροζέτα για προσάρτηση σε εξοπλισμό κάμερας τρίτων. Με το MC-N10 τοποθετημένο σε εξοπλισμό κάμερας τρίτων μέσω προσαρμογέα ροζέτας συμβατό με ARRI, μπορείτε να διατηρήσετε τα κινούμενα θέματα εστιασμένα ενώ μετακινείτε την κάμερα για να παρακολουθείτε την κίνησή τους ή να χρησιμοποιείτε τα βολικά τοποθετημένα χειριστήρια για να προσαρμόσετε ρυθμίσεις όπως η έκθεση και η έκθεση και ισορροπία λευκού χωρίς να αγγίξετε την κάμερα.

Υποστήριξη για μπαταρία EN-EL25a

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου EN-EL25a προστέθηκε σε συμβατά αξεσουάρ. Το EN-EL25a λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το EN-EL25 .