Προσαρμόστε την ισορροπία χρωμάτων του εικονοσκοπίου σύμφωνα με το γούστο σας. Οι προσαρμογές που γίνονται με χρήση της ισορροπίας χρωμάτων του εικονοσκοπίου πρέπει να γίνονται χρησιμοποιώντας το εικονοσκόπιο. Δεν μπορούν να γίνουν στην οθόνη ή όταν είναι επιλεγμένο το Monitor Only για τη λειτουργία οθόνης.

 • Η ισορροπία χρωμάτων του εικονοσκοπίου ρυθμίζεται χρησιμοποιώντας τον πολυ-επιλογέα. Πατήστε 1 , 3 , 4 και 2 για να ρυθμίσετε την ισορροπία χρωμάτων όπως φαίνεται παρακάτω. Πατήστε το J για έξοδο όταν ολοκληρωθούν οι ρυθμίσεις.

  Αυξήστε το πράσινο
  Αύξηση μπλε Αυξήστε το κεχριμπάρι
  Αυξήστε το ματζέντα
 • Η ισορροπία χρωμάτων του εικονοσκοπίου ισχύει μόνο για το μενού, την αναπαραγωγή και τις οθόνες λήψης. οι φωτογραφίες που λαμβάνονται με την κάμερα δεν επηρεάζονται.
 • Η εικόνα αναφοράς είναι είτε η τελευταία φωτογραφία που τραβήχτηκε είτε, στη λειτουργία αναπαραγωγής, η τελευταία εικόνα που εμφανίστηκε. Εάν η κάρτα μνήμης δεν περιέχει φωτογραφίες, θα εμφανιστεί ένα κενό πλαίσιο.
 • Για να επιλέξετε μια διαφορετική εικόνα, πατήστε το κουμπί W Επισημάνετε την εικόνα που θέλετε και πατήστε το J για να την επιλέξετε ως εικόνα αναφοράς.

 • Για να προβάλετε την επισημασμένη εικόνα σε πλήρες κάδρο, αγγίξτε παρατεταμένα το κουμπί X