Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Opțiuni de bip

Butonul G U B meniul de configurare

Bip Pornit/Oprit

Porniți sau dezactivați difuzorul.

 • Dacă este selectat [ Pornit ] pentru [ Bip activat/dezactivat ], se aud bipuri atunci când:

  • temporizatorul automat numără invers,
  • se termină fotografia cu cronometru interval, înregistrarea filmelor în interval de timp sau schimbarea focalizării,
  • aparatul foto focalizează în modul foto (rețineți că acest lucru nu se aplică dacă este selectat AF-C pentru modul de focalizare sau dacă este selectat [ Eliberare ] pentru Setarea personalizată a2 [ Selecție prioritate AF-S ]),
  • sunt utilizate comenzile tactile sau
  • butonul de declanșare este apăsat cu un card de memorie SD protejat la scriere introdus în cameră.
 • Selectați [ Dezactivat (numai comenzile tactile) ] pentru a dezactiva semnalul sonor pentru comenzile tactile, în timp ce îl activați pentru alte scopuri.
 • Când este selectat [ Activat ] pentru [ Fotografie silențioasă ] în meniul de fotografiere, nu se va auzi un semnal sonor când camera focalizează sau când autodeclanșatorul este în funcțiune, indiferent de setările selectate pentru [ Opțiuni bip ].

Volum

Reglați volumul bipului.

Pas

Alegeți înălțimea semnalului sonor dintre [ High ] și [ Low ].