Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Încărcarea bateriei

Încărcați bateria EN‑EL15c furnizată înainte de utilizare.

Bateria și încărcătorul

Citiți și urmați avertismentele și avertismentele din „Pentru siguranța dvs.” ( 0 Pentru siguranța dvs. ) și „Îngrijirea camerei și a bateriei: Atenții” ( 0 Îngrijirea camerei și a bateriei: Atenții ).

Încărcătorul de baterii

În funcție de țară sau regiune, încărcătorul vine cu un adaptor de perete AC sau un cablu de alimentare.

 • Adaptor de perete AC : După ce ați introdus adaptorul de perete AC în priza AC ( q ) a încărcătorului, glisați zăvorul adaptorului AC de perete așa cum se arată ( w ) și rotiți adaptorul la 90 ° pentru a-l fixa în poziție ( e ).

 • Cablu de alimentare : După conectarea cablului de alimentare cu ștecherul în orientarea indicată, introduceți bateria și conectați cablul.

 • O baterie epuizată se va încărca complet în aproximativ 2 ore și 35 de minute.

  Încărcarea bateriei (clipește)

  Încărcare completă (în mod constant)

Dacă ledul CHARGE clipește rapid

Dacă ledul ÎNCĂRCARE clipește rapid (de 8 ori pe secundă):

 • A apărut o eroare de încărcare a bateriei : Deconectați încărcătorul și scoateți și reintroduceți bateria.
 • Temperatura ambiantă este prea caldă sau prea rece : utilizați încărcătorul de baterie la temperaturi în intervalul de temperatură specificat (0–40 °C/+32–104 °F).

Dacă problema persistă, deconectați încărcătorul și opriți încărcarea. Aduceți bateria și încărcătorul la un reprezentant de service autorizat Nikon .

Adaptoare de încărcare AC

Atunci când o baterie este introdusă în cameră, adaptorul AC opțional de încărcare EH-7P poate fi utilizat pentru a încărca bateria sau a alimenta camera.

 • Bateriile EN-EL15a sau EN-EL15 nu pot fi încărcate utilizând un adaptor CA de încărcare. Utilizați în schimb un încărcător de baterie MH-25a.
 • Dacă este selectat [ Activare ] pentru [ Livrare energie USB ] în meniul de configurare, adaptorul AC de încărcare poate fi utilizat pentru alimentarea camerei. Bateriile nu se vor încărca în timp ce camera este alimentată de o sursă externă. Pentru mai multe informații, consultați „„Livrarea energiei” versus „Încărcarea”” ( 0 „Livrarea energiei” versus „Încărcarea” ).
 1. Introduceți EN‑EL15c în cameră ( 0 Introducerea bateriei ).

 2. După ce ați confirmat că camera este oprită, conectați adaptorul AC de încărcare ( q ) și conectați adaptorul.

  Păstrați dopul drept în timpul introducerii și scoaterii.

  Încărcare

  • Bateria se încarcă în timp ce camera este oprită.
  • Lampa de încărcare a camerei ( w ) se aprinde în chihlimbar în timp ce încărcarea este în curs. Lampa se stinge când încărcarea este completă.
  • O baterie epuizată se va încărca complet în aproximativ 2 ore și 45 de minute.

  Livrarea energiei

  Camera va consuma energie de la adaptor când este pornită.

 3. Deconectați adaptorul AC de încărcare când încărcarea este completă sau când nu mai este necesar pentru alimentarea camerei.

Adaptorul AC de încărcare

Dacă bateria nu poate fi încărcată utilizând adaptorul de încărcare AC, de exemplu deoarece bateria nu este compatibilă sau temperatura camerei este ridicată, lampa de încărcare va clipi rapid timp de aproximativ 30 de secunde și apoi se va stinge. Dacă lampa de încărcare este stinsă și nu ați observat încărcarea bateriei, porniți camera și verificați nivelul bateriei.

Livrarea energiei prin USB și încărcarea bateriei

 • Calculatoarele vor furniza curent pentru a alimenta camera sau a încărca bateria numai atunci când sunt conectate printr-un cablu USB UC-E25 (disponibil separat). Cablul USB furnizat nu poate fi utilizat în acest scop.
 • În funcție de model și de specificațiile produsului, unele computere nu vor furniza curent pentru alimentarea camerei sau încărcarea bateriei.