Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Cod de timp

Butonul G U 1 meniu de filmare

Alegeți dacă doriți să înregistrați coduri temporale care indică ora, minutul, secunda și numărul de cadru pentru fiecare cadru atunci când înregistrați filme. Codurile de timp sunt disponibile numai pentru filmele înregistrate în format MOV.

Opțiune Descriere
[ Înregistrează coduri de timp ]
  • [ Activat ]: Înregistrați coduri de timp. Codul de timp apare pe afișajul de fotografiere.
  • [ Activat (cu ieșire HDMI ) ]: Codurile de timp vor fi incluse în filmările salvate pe reportofonele externe conectate la cameră printr-un cablu HDMI . Camera este compatibilă cu aparatele de înregistrare Atomos SHOGUN , NINJA și SUMO .
  • [ Off ]: Codurile de timp nu sunt înregistrate.
[ Metoda de numărare în sus ]
  • [ Executare înregistrare ]: codurile de timp sunt incrementate numai în timp ce înregistrarea este în curs.
  • [ Run free ]: Codurile de timp sunt incrementate continuu. Codurile de timp continuă să fie incrementate în timp ce camera este oprită.
[ Originea codului de timp ]
  • [ Resetare ]: Resetați codul de timp la 00:00:00.00.
  • [ Introduceți manual ]: introduceți manual ora, minutul, secunda și numărul cadrului.
  • [ Ora curentă ]: Setați codul de timp la ora curentă, așa cum este raportată de ceasul camerei. Înainte de a continua, selectați [ Fus orar și dată ] în meniul de configurare și asigurați-vă că ceasul camerei este setat la ora și data corecte.
[ Drop frame ] Selectați [ Activat ] pentru a compensa discrepanțe între numărul de cadre și timpul real de înregistrare la rate de cadre de 30 și 60 fps.

Dispozitive HDMI

Selectarea [ Pornit (cu ieșire HDMI ) ] pentru [ Înregistrare coduri de timp ] poate perturba ieșirea filmărilor către dispozitivele HDMI .