Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

f5: Personalizați cadranele de comandă

Butonul G U A Meniu Setări personalizate

Personalizați funcționarea cadranelor principale și secundare de comandă.

  • Setările selectate se aplică și discurilor de comandă de pe bateriile de alimentare opționale MB-N11.

Rotire inversă

Inversați sensul de rotație al cadranelor de comandă pentru operațiunile selectate.

  • Evidențiați [ Compensare expunere ] sau [ Viteză de expunere/diafragma ] și apăsați 2 pentru a selecta ( M ) sau deselecta ( U ).
  • Apăsați J pentru a salva modificările și a ieși.

Schimbați principal/sub

Inversați rolurile cadranelor principale și secundare de comandă.

Opțiune Descriere
[ Setarea expunerii ] Dacă este selectat [ Pornit ], selectorul principal de comandă va controla diafragma și viteza de expunere a selectorului secundar de comandă. Dacă este selectat [ Pornit (Mod A) ], selectorul principal de comandă va fi folosit pentru a seta diafragma numai în modul A.
[ Setare focalizare automată ] Dacă este selectat [ Activat ] și [ Mod focalizare/Mod zonă AF ] a fost alocat unui control utilizând setarea personalizată f2 [ Comenzi personalizate ], puteți alege modul zonă AF ținând apăsat controlul și rotind selectorul principal de comandă și modul de focalizare ținând controlul și rotind selectorul secundar de comandă.

Meniuri și Redare

Alegeți rolurile jucate de selectorul multiplu și cadranele de comandă în timpul redării și navigării prin meniu.

Opțiune Descriere
[ Activat ]

Redare :

  • Selectorul principal de comandă poate fi folosit pentru a alege imaginea afișată în timpul redării cadru întreg. Selectorul de sub-comandă poate fi folosit pentru a sări înainte sau înapoi în funcție de opțiunea selectată pentru [ Avans cadru sub-dial ].
  • În timpul redării miniaturilor, selectorul principal de comandă poate fi folosit pentru a evidenția miniaturile, iar selectorul secundar de comandă poate fi utilizat pentru a afișa pagina în sus sau în jos.

Meniuri * :

Utilizați selectorul principal de comandă pentru a evidenția elementele din meniu. Rotirea selectorului secundar de comandă la dreapta afișează submeniul pentru opțiunea evidențiată. Rotirea acestuia la stânga afișează meniul anterior.

2 [ Activat (exclus examinarea imaginii) ] Ca și pentru [ Pornit ], cu excepția faptului că cadranele de comandă nu pot fi utilizate pentru redare în timpul examinării imaginii.
[ Dezactivat ] Utilizați selectorul multiplu pentru a alege imaginea afișată în timpul redării cadru întreg sau pentru a evidenția imaginile sau elementele de meniu.

Selectorul secundar de comandă nu poate fi utilizat pentru a selecta elementele evidențiate. Pentru a selecta elementele evidențiate, apăsați J sau 2 .

Avans cadru sub cadran

Alegeți numărul de cadre care pot fi sărite prin rotirea selectorului secundar de comandă în timpul redării cadru întreg. Această opțiune are efect numai atunci când [ Activat ] sau [ Activat (exclusă examinarea imaginii) ] este selectat pentru [ Meniuri și redare ].

Opțiune Descriere
[ 10 cadre ] Sari înainte sau înapoi cu 10 cadre odată.
[ 50 de cadre ] Sari înainte sau înapoi cu 50 de cadre odată.
c [ Evaluare ] Treceți la imaginile următoare sau anterioare cu evaluarea selectată. Pentru a alege evaluarea, evidențiați [ Rating ] și apăsați 2 .
P [ Protejează ] Treceți la imaginea protejată următoare sau anterioară.
C [ Numai imagini statice ] Treceți la fotografia următoare sau anterioară.
1 [ Numai filme ] Treceți la filmul următor sau anterior.
u [ Dosar ] Rotiți selectorul de subcomandă pentru a selecta un folder.