Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Depanare

Soluțiile pentru unele probleme comune sunt enumerate mai jos.

  • Informațiile de depanare pentru aplicația SnapBridge pot fi găsite în ajutorul online al aplicației, care poate fi vizualizat la:

    https://nikonimglib.com/snbr/onlinehelp/en/index.html

  • Pentru informații despre Wireless Transmitter Utility , consultați ajutorul online al utilitarului.
Problemă Soluţie
Camera afișează o eroare TCP/IP. Setările de conectare necesită ajustare. Verificați setările pentru computerul gazdă sau routerul wireless și ajustați setările camerei în mod corespunzător ( 0 Setări de rețea ).
Camera afișează o eroare „fără card de memorie”. Cardul de memorie este introdus incorect sau deloc. Confirmați că cardul de memorie este introdus corect ( 0 Introducerea cardurilor de memorie ).
Încărcarea este întreruptă și nu poate fi reluată. Încărcarea va relua dacă camera este oprită și apoi pornită din nou ( 0 Încărcarea imaginilor ).
Conexiunea este nesigură. Dacă este selectat [ Auto ] pentru [ Canal ] când vă conectați la un dispozitiv inteligent, alegeți [ Manual ] și selectați canalul manual ( 0 Setări conexiune Wi-Fi ).
Dacă camera este conectată la un computer în modul infrastructură, verificați dacă routerul este setat la un canal între 1 și 8 ( 0 Network Settings ).