Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

e1: Viteza de sincronizare a blițului

Butonul G U A Meniu Setări personalizate

Alegeți viteza de sincronizare a blițului.

Opțiune Descriere
[ 1/200 s (Auto FP) ]

Sincronizarea de mare viteză FP automată este activată cu unitățile bliț compatibile, iar viteza maximă de sincronizare pentru alte unități bliț este setată la 1 / 200 s.

  • În modurile P și A , sincronizarea automată FP de mare viteză va fi activată dacă viteza reală a obturatorului este mai mare de 1/200 s. Dacă blițul acceptă sincronizarea de mare viteză FP automată, camera poate selecta viteze de expunere de până la 1 / 8000 s.
  • În modurile S și M , utilizatorul poate selecta viteze de expunere de până la 1 / 8000 s atunci când utilizează unități de bliț care acceptă sincronizarea de mare viteză FP automată.
[ 1/200 s ] Viteza de sincronizare a blițului setată la valoarea selectată, care poate fi de la 1/200 la 1/60 s .
[ 1/160 s ]
[ 1/125 s ]
[ 1/100 s ]
[ 1/80 s ]
[ 1/60 s ]

Fixarea vitezei de expunere la limita de viteză de sincronizare a blițului

În modurile S și M , viteza obturatorului poate fi fixată la valoarea selectată pentru setarea personalizată e1 [ Viteză sincronizare bliț ] prin selectarea următoarei viteze a obturatorului după cea mai mică viteză a obturatorului posibil (30 s sau „ Timp ”). Un X (indicator de sincronizare a blițului) va apărea pe afișajul de fotografiere și pe panoul de control împreună cu viteza de sincronizare a blițului.

Sincronizare de mare viteză FP automată

  • Sincronizarea de mare viteză FP automată permite utilizarea blițului la cea mai mare viteză a obturatorului acceptată de cameră. Când este selectat [ 1/200 s (Auto FP) ], aparatul foto activează automat sincronizarea de mare viteză FP automată la viteze de expunere mai mari decât viteza de sincronizare a blițului. Acest lucru face posibilă alegerea diafragmei maxime pentru o adâncime redusă a câmpului chiar și atunci când subiectul este iluminat din spate în lumina puternică a soarelui.
  • Afișajul cu informații despre bliț arată „FP” când este selectat [ 1/200 s (Auto FP) ].