Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Înregistrare NEF ( RAW ).

Butonul G U C meniul de fotografiere

Alegeți un tip de compresie și o adâncime de biți pentru fotografiile NEF ( RAW ).

Compresie NEF ( RAW ).

Opțiune Descriere
N [ Comprimat fără pierderi ] Imaginile NEF sunt comprimate folosind un algoritm reversibil. Fișierele rezultate au aproximativ 60% până la 80% din dimensiunea imaginilor înregistrate folosind [ Uncompressed ]. Calitatea imaginii este aceeași cu cea a imaginilor înregistrate folosind [ Uncompressed ].
O [ Comprimat ] Imaginile NEF sunt comprimate folosind un algoritm nereversibil. Fișierele rezultate au între 45% și 65% dimensiunea imaginilor înregistrate folosind [ Uncompressed ]. Calitatea imaginii este aproape aceeași cu cea a imaginilor înregistrate folosind [ Uncompressed ].
[ Necomprimat ] Imaginile NEF nu sunt comprimate; fișierele rezultate sunt mai mari decât cele pentru imaginile înregistrate folosind [ Comprimat fără pierderi ] sau [ Comprimat ].

Adâncimea de biți NEF ( RAW ).

Opțiune Descriere
q [ 12 biți ] Imaginile NEF ( RAW ) sunt înregistrate la o adâncime de biți de 12 biți.
r [ 14 biți ] Imaginile NEF ( RAW ) sunt înregistrate la o adâncime de biți de 14 biți. Fișierele înregistrate la o adâncime de biți de 14 biți conțin mai multe date de culoare decât imaginile înregistrate folosind [ 12-bit ]. Fișierele înregistrate la o adâncime de biți de 14 biți sunt, de asemenea, mai mari decât imaginile înregistrate folosind [ 12 biți ].