Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Butonul S

Sensibilitatea camerei la lumină (sensibilitate ISO) poate fi ajustată în funcție de cantitatea de lumină disponibilă. În general, alegerea unor valori mai mari permite viteze mai mari ale obturatorului la aceeași diafragmă.

Reglarea sensibilității ISO

 • Țineți apăsat butonul S și rotiți selectorul principal de comandă.
 • Alegeți dintre următoarele setări.

  Z 7II : Alegeți dintre setările de la ISO 64 la 25600; camera acceptă, de asemenea, setări sub ISO 64 cu aproximativ 0,3, 0,5, 0,7 și 1 EV (echivalent ISO 32) și peste ISO 25600 cu aproximativ 0,3, 0,5, 0,7, 1 și 2 EV (echivalent ISO 102400).

  Z 6II : Alegeți dintre setările de la ISO 100 la 51200; camera acceptă, de asemenea, setări sub ISO 100 cu aproximativ 0,3, 0,5, 0,7 și 1 EV (echivalent ISO 50) și peste ISO 51200 cu aproximativ 0,3, 0,5, 0,7, 1 și 2 EV (echivalent ISO 204800).

 • La setările implicite, ajustările se fac în pași de 1 / 3 EV. Pași de 1 / 2 EV sunt, de asemenea, disponibili prin setarea personalizată b1 [ Pași EV pentru controlul expunerii ].
 • b oferă o opțiune ISO AUTO.
 • Opțiunea selectată în prezent este afișată pe afișajul de fotografiere și pe panoul de control.

Sensibilitati ISO ridicate

Cu cât sensibilitatea ISO este mai mare, cu atât este nevoie de mai puțină lumină pentru a face o expunere, permițând realizarea de fotografii atunci când iluminarea este slabă și ajutând la prevenirea neclarității atunci când subiectul este în mișcare. Rețineți, totuși, că cu cât sensibilitatea este mai mare, cu atât este mai probabil ca imaginea să fie afectată de „zgomot” sub formă de pixeli strălucitori distanțați aleatoriu, ceață sau linii.

Bună 0,3–Hi 2,0

O setare de [ Hi 0,3 ] corespunde unei sensibilități ISO cu aproximativ 0,3 EV mai mare decât cea mai mare valoare numerică ISO a camerei (25600 în cazul Z 7II, 51200 în cazul Z 6II), echivalent cu ISO 32000 în cazul camerei. a Z 7II sau ISO 64000 în cazul Z 6II. [ Hi 2.0 ] corespunde unei sensibilități ISO cu aproximativ 2 EV mai mare (102400 în cazul lui Z 7II, 204800 în cazul lui Z 6II). Rețineți că fotografiile realizate la aceste setări sunt deosebit de predispuse la „zgomot” sub formă de pixeli strălucitori distanțați aleatoriu, ceață sau linii.

Lo 0,3–Lo 1,0

[ Lo 0,3 ] corespunde unei sensibilități ISO cu aproximativ 0,3 EV sub cea mai mică valoare numerică ISO a camerei (64 în cazul Z 7II, 100 în cazul Z 6II), echivalent cu ISO 50 în cazul Z 7II sau ISO 80 în cazul Z 6II. [ Lo 1,0 ] este cu aproximativ 1 EV sub cea mai mică valoare numerică ISO, echivalent cu ISO 32 în cazul Z 7II sau ISO 50 în cazul Z 6II. Folosiți pentru deschideri mai mari sau viteze mai mici ale obturatorului când lumina este puternică. Reletele pot fi supraexpuse. În cele mai multe cazuri, se recomandă sensibilități ISO de ISO [ 64 ] (Z 7II) sau [ 100 ] (Z 6II) sau mai mari.

Control automat al sensibilității ISO

Controlul automat al sensibilității ISO ajustează automat sensibilitatea ISO dacă expunerea optimă nu poate fi obținută la valoarea selectată de utilizator în modurile P , S , A și M. Puteți selecta o limită superioară pentru controlul automat al sensibilității ISO (100–Hi 2.0 în cazul Z 7II, 200–Hi 2.0 în cazul Z 6II) pentru a preveni creșterea prea mare a sensibilității ISO.

 • Țineți apăsat butonul S și rotiți selectorul secundar de comandă pentru a selecta dintre ISO AUTO (controlul automat al sensibilității ISO activat) și ISO (controlul automat al sensibilității ISO dezactivat).

 • Când controlul automat al sensibilității ISO este activat, afișajul de fotografiere va afișa ISO AUTO și panoul de control ISO-A . Când sensibilitatea este modificată față de valoarea selectată de utilizator, sensibilitatea ISO va fi afișată pe afișaje.

  Monitorizați

  Panou de control

 • Sensibilitatea maximă poate fi ajustată utilizând elementul [ Setări sensibilitate ISO ] din meniul de fotografiere.

Control automat al sensibilității ISO

 • Dacă valoarea selectată curent pentru [ Setări sensibilitate ISO ] este mai mare decât cea aleasă pentru [ Sensibilitate maximă ], valoarea aleasă pentru [ Setări sensibilitate ISO ] va servi drept limită superioară pentru controlul automat al sensibilității ISO.
 • În timpul fotografierii cu bliț, viteza obturatorului este limitată la intervalul definit de valorile selectate pentru Setări personalizate e1 [ Viteză sincronizare bliț ] și e2 [ Viteză obturator bliț ].